EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22046 tot 22050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 juli 2014

Prijzen van zink en aluminium schieten omhoog

De prijs van een ton zink steeg met 2,2 procent tot 2.345 dollar per ton, de hoogste stand sinds 4 augustus 2011. Aluminium werd verhandeld voor 2015 dollar per ton. Volgens handelaren is het overaanbod in de markten voor beide basismetalen na jaren vrijwel weggewerkt en zijn de voorraden bij afnemers flink geslonken.

Uit cijfers van de London Metal Exchange blijkt dat de voorraden zink dit jaar met 30 procent zijn geslonken tot het laagste niveau sinds december 2010. Bij aluminium is die daling 9,4 procent tot 4,95 miljoen ton. Dat is de geringste voorraad sinds september 2012.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 juli 2014

'Russische miljardairs vrezen sancties'

Russische miljardairs vrezen mogelijke economische sancties vanuit het westen na het neerstorten van het vliegtuig van Malaysia Airlines en de discussie over de schuldvraag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 juli 2014

Column Kees de Kort | Beleggersoptimisme & staatspropaganda

Beroepsoptimisten. Zo omschrijft BNR’s Kees de Kort Christine Lagarde van het IMF, de Duitse minister Wolfgang Schäuble en Janet Yellen van de Fed. "In hun contract staat: ‘Je móet positief zijn. Anders word je ontslagen'."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 21 juli 2014

Platinamijnen in etalage door staking

Dat meldde Amplats maandag bij de presentatie van de halfjaarcijfers. Het concern zet vier mijnen en mogelijk ook twee mijnen die onderdeel zijn van een joint venture in de etalage.

Onder druk van een maandenlange staking kelderde de winst in het eerste half jaar met 88 procent naar 157 miljoen rand (10,9 miljoen euro). In het eerste half jaar van 2013 was dit nog 1,3 miljard rand.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 juli 2014

Russisch staalbedrijf bevestigt vertrek uit VS

De fabrieken worden verkocht aan Steel Dynamics en AK Steel Holding. Daarbij neemt Steel Dynamics de fabriek van Severstal over in Columbus, Mississippi, en koopt AK Steel de faciliteit in Dearborn in de staat Michigan.

Severstal staat onder leiding van de Russische miljardair Alexei Mordashov. Het vertrek van Severstal uit de VS valt samen met de toenemende spanningen tussen het Westen en Rusland over de crisis in Oekraïne. Mordashov en Severstal staan niet op de lijst van Amerikaanse en Europese sancties tegen Rusland.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs