EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2206 tot 2210
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Op deze kaart ziet u welke Europese regio’s voor onafhankelijkheid strijden

In Barcelona zijn vorige zondag duizenden mensen op straat gekomen om hun steun te betuigen aan het initiatief van de regionale regering van Catalonië, die op 1 oktober een referendum over onafhankelijkheid wil organiseren. De Spaanse staat is over zo’n referendum niet te spreken. Een volksraadpleging over hetzelfde onderwerp werd eerder door het Spaanse Grondwettelijk Hof verboden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Ethereum aan flinke opmars bezig

De virtuele munt Bitcoin is ons ondertussen allemaal bekend maar naast de Bitcoin bestaan er nog andere cryptovaluta, de zogenaamd alternatieve Altcoins. Ethereum is zo een alternatief dat gestaag aan populariteit aan het winnen is, de munt kent maar liefst een koersexplosie van 5.000 procent sinds begin dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

“Ernstige kans dat Brexit niet doorgaat”

Volgens voormalig Eurocommissaris Karel De Gucht (Open VLD) is het zeer goed mogelijk dat de Brexit toch niet doorgaat. De EU houdt daar volgens hem ook rekening mee.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Nieuwe financiële crisis loert om de hoek, toch kunnen we ze niet voorspellen

De laatste financiële crisis dateert alweer van 5 jaar geleden. Toch moeten we niet hopen dat we uit onze fouten hebben geleerd, schrijft Jean-Marc Vittori in de Franse zakenkrant Les Echos. Financiële crises ontstaan omdat we weigeren nochtans zeer zichtbare risico’s serieus te nemen.

Vandaag zijn er 3 redenen om er opnieuw aan te twijfelen dat we iets uit het verleden hebben geleerd:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Palladium op zucht van hoogste niveau sinds 2001

De grondstoffenmarkt heeft er een ‘herboren ster’ bij, namelijk palladium. Het metaal steeg deze week naar 893 dollar per troy ounce, dat is niet meer zo ver verwijderd van zijn absoluut hoogterecord. In het topjaar 2001 noteerde het metaal aan 1090 dollar per troy ounce maar sindsdien verloor palladium veel van zijn waarde net zoals vele andere grondstoffen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs