EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2206 tot 2210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 oktober 2017

Echte 'Wolf of Wall Street' wil niet weten van bitcoin

Investeringen in cryptomunten vertegenwoordigen de grootste oplichting in de financiële geschiedenis. Dat heeft de voormalige beurshandelaar Jordan Belfort, die zelf voor frauduleuze constructies werd veroordeeld, gezegd.

[...] Belfort (55) – op dit ogenblik voordrachtgever en boekenauteur – waarschuwt dat vele beleggers echter met belangrijke verliezen zullen moeten rekening houden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 oktober 2017

Het blijft niet bij atoombommen: Noord-Korea produceert ook biowapens

Ballistische raketten is niet het enige waar Noord-Korea zich mee aan het bewapenen is, zo blijkt. Sinds de jaren zestig is het ook al biologische en chemische wapens aan het maken.

Het kan volgens een nieuw rapport 13 verschillende biowapens binnen de 10 dagen activeren. Daarbij dingen zoals pest, miltvuur, virale hemorragische koorts en pokken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 oktober 2017

Het dilemma van de cryptomunten

Een commentaar van de Saudische prins Alwaleed (“I think this is Enron in the making”) zorgde maandag voor een nieuwe koersdaling van de bitcoin. Net daarvoor had de cryptomunt een tijd met de grens van de 6.000 dollar geflirt. De bitcoin blijft dus sterk fluctueren. Is de waarde van een bitcoin dit jaar gestegen van 600 naar 5.000 dollar, dan zakte hij terug naar 3.000 dollar toen de Chinese centrale bank aankondigde dat ze de cryptomunt zou verbieden. Waarna de koers zonder veel reden opnieuw verdubbelde…

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 oktober 2017

Totale staatscensuur: Duitsland sinds 1 oktober een tweede Noord Korea, EU zal volgen

Naar de korte periode waarin de mensheid vrij en onbeperkt zijn mening op het internet kon uiten, zal in de toekomst nog lang naar terugverlangd worden. Aan een tijdperk van een jaar of 25 met echt vrije digitale communicatie, open meningen en onverbloemde feiten wordt nu in snel tempo een definitief einde gemaakt. Op het Duitse internet heerst sinds 1 oktober een strenge staatscensuur die bijna te vergelijken valt met Noord Korea. In Berlijn maakt het regime Merkel er geen geheim van deze censuur in de hele EU te willen toepassen. Daarmee zal alle kritiek op de heersende politieke kaste in Europa keihard en permanent de mond worden gesnoerd.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: dinsdag 24 oktober 2017

Saudi’s worden grootste tech-investeerders ter wereld

Saudi-Arabië wil de grootste technologie-investeerder van de wereld worden. Door de verkoop van een gedeelte van het staatsolieconcern Aramco zal het land daarvoor ook de nodige financiële middelen hebben.

De operatie maakt deel uit van de strategie van prins Mohammed bin Salman, kroonprins van Saudi-Arabië, die de economie van zijn land tegen het eind van het volgend decennium wil diversifiëren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs