EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22051 tot 22055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Mario Draghi is bezorgd

De afgelopen week stond het rentebesluit van de Europese centrale bank op het programma. Zoals verwacht bleef de rente ongewijzigd op 0,15 procent. De persconferentie van Mario Draghi zorgde echter wel voor de nodige bewegingen. Mario Draghi vertelde in zijn persconferentie dat hij bezorgd is over het herstel van de Europese economie.

Hij gaf ook een aantal redenen waarom hij zo bezorgd is over de Europese economie. Mario Draghi zei onder andere dat de Europese economie te weinig tekenen van herstel laat zien. Ook had de ECB verwacht dat dit herstel in een veel sneller tempo zou gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Bitcoin daalt 12%, soldenperiode aangebroken?

In De Week van Bitcoin 40 praten we met Ronald Prins, wiskundige en mede-oprichter van Fox-IT. Fox-IT is in 1999 begonnen, er werken 220 mensen en ze zijn gespecialiseerd in digitale beveiliging. Ronald gaat in op de architectuur van bitcoin en biecht op een kleine 500 coins bij Mt. Gox vast te hebben staan. Hij is al sinds 1994 bezig met cryptografische geld, zoals e-cash.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Weinig vertrouwen in pensioenfondsen

DNB heeft Nederlanders gevraagd in hoeverre zij er vertrouwen in hebben dat hun eigen bank, levensverzekeraar en pensioenfondsen aan hun verplichtingen kunnen voldoen.

Het vertouwen in pensioenfondsen is 2 procentpunten gestegen ten opzichte van vorig jaar, maar 28 procentpunten lager dan voor de crisis.

DNB zegt dat het lage vertrouwen mogelijk verband houdt met de kortingen op pensioenen, de discussie over de toekomst van het pensioenstelsel en de verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Goud stijgt gemiddeld 10 % in deze periode

Toen de goudprijs crashte in 2013 noteerde het op $ 1.350, slechts $ 40 boven de huidige goudprijs. De goudprijs beweegt nu al ruim 16 maanden zijwaarts. Maar daar kan snel verandering in komen. Goud is ongetwijfeld goedkoper dan 3 jaar geleden en komt nu in zijn sterkste seizoen gedreven door een grote vraag naar fysiek goud. Hoewel de fysieke goudmarkt en de papieren goudmarkt los van elkaar staan, kan de seizoensgebonden activiteit toch opwaartse druk uitoefenen op de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 augustus 2014

Dreigt Europa de strijd met deflatie te verliezen

De Europese Centrale Bank hoopt nog steeds dat de maatregelen van begin juni effect zullen hebben zodat de daling van inflatie een halt toegeroepen kan worden. Het algemene inflatieniveau in de Eurozone bedraagt nu nog maar 0,4 %. Draghi rekent onder andere op een economische heropleving voor een hogere inflatie, maar Italië zit al 6 jaar in een recessie, Frankrijk stagneert rond 0 % groei en de economie van Duitsland kromp zelfs in het tweede kwartaal. Dreigt Europa de strijd met deflatie te verliezen?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs