Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 22051 tot 22055
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 29 maart 2014

Moody's dreigt ermee rating van Rusland te verlagen

Ratingagentschap Moody's heeft er gisteren mee gedreigd de rating van de kredietwaardigheid van Rusland te verlagen vanwege de impact van de crisis in Oekraïne en een mogelijke escalatie van de spanningen in de regio.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 29 maart 2014

'Banken hebben moeite met eigen veiligheidsregels'

Sommige banken hebben zelf moeite met het naleven van de eigen voorschriften voor veilig (internet)bankieren, regels die ze keer op keer onder de aandacht van hun klanten brengen om fraude te voorkomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 maart 2014

Je geld op een spaarrekening zetten is DOM (Kijk op de Week)

Ik schreef eerder deze week een artikel "Wat kies jij? Goud of aandelen?" Op Twitter kreeg ik een antwoord op deze vraag: ... of een spaarrekening?. Je geld op een spaarrekening laten staan, is zowat een van de domste dingen die je kunt doen momenteel. Gemiddeld brengt een spaarrekening wat op ... een half procentje? Dat wil zeggen dat iedereen die € 10.000 op zijn spaarrekening heeft staan, op het einde van het jaar € 50 krijgt van de bank. Dan zijn er toch beter alternatieven.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 28 maart 2014

'Een generatie van afhankelijken': 1 op 2 Europese jongvolwassenen woont nog bij zijn ouders

Bijna de helft van de Europese jongvolwassenen leeft nog bij zijn ouders, een absoluut recordniveau wat betreft afhankelijkheid. Dat blijkt uit een omvangrijke studie van Eurofound onder 7.300 Europese jongeren, waarover de krant The Guardian bericht.

In 2011 - een jaar waarin de economische crisis in vele landen haar hoogtepunt nog moest bereiken -  leefde 48% of in totaal 36,7 miljoen van de Europese 18 tot 30-jarigen nog bij zijn ouders. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 maart 2014

3 goedkope goudmijnaandelen

Met de goudprijs terug onder $ 1.300 hebben de goudmijnaandelen ook een nieuwe tik gekregen de laatste weken. Nochtans staat de reële rentevoet in de Verenigde Staten nog steeds ruim onder 2 %, wat in het verleden altijd positief was voor de goudprijs. Daarom dat het beter is om voor goudmijnen te kiezen, goudmijnen noteren met een discount ten opzichte van de goudprijs en bieden de beleggers iets dat goud niet kan bieden: een cash flow.