EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22051 tot 22055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

Dit is waarom elke andere vorm dan ons huidige financieel systeem geen optie is

Een economie, welke draait op geleend geld, is veel beter in een bepaalde richting te sturen door een klein groepje politici of machthebbers. Met een dergelijk systeem kan het bankwezen in samenwerking met policiti grote projecten financieren zoals oorlogen, bouw van atoomwapens of satelieten maar ook winning van grondstoffen... Goud en BitCoins zijn hier de grote vijanden...

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

Er zijn grote problemen bij pensioenfondsen

Pakken zich donkere onweerswolken samen boven de wereld van de Amerikaanse pensioenfondsen? Als we het Rockefeller Institute of Government mogen geloven is dat inderdaad waar. De meeste federale pensioenfondsen zien het water tot aan de lippen stijgen, ze dreigen met andere woorden te verzuipen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

Mace Blicksilver (Marblehead) : “Amerikaanse jobcreatie bewijst dat heropleving op goede spoor zit”

Voor de vierde maand op rij zijn er in mei meer dan 200.000 nieuwe jobs gecreëerd, een cijfer dat door de markten wordt beschouwd als een signaal dat de economische groei op het juiste toerental zit. De Amerikaanse werkloosheidsgraad is stabiel gebleven op 6,3% van de Amerikaanse beroepsbevolking. Het belangrijkste nieuws was echter dat de Verenigde Staten nu de 8,7 miljoen jobs die verloren waren gegaan door de crisis allemaal opnieuw hebben kunnen invullen. Samen met het nieuws van dit weekend van een toename van de Chinese export in mei – terwijl het nieuws dat de import was gedaald minder geruststellend was – ondersteunt dat het scenario van een wereldwijde economische heropleving. Zolang de rente laag blijft moet dat volgens Mace Blicksilver van Marblehead Asset Management ook de beurskoersen ondersteunen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

In mei was meeste geld te verdienen op beurs van Moskou

In mei hebben beleggers nergens zoveel rendement gemaakt als op de Russische beurs, in euro’s gemiddeld 15,1%. Hoewel Russische aandelen, ondanks deze opmars, dit jaar nog steeds veruit de slechtste belegging zijn lijkt het herstel ingezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

Nieuw bewijs dat westen zich met sancties tegen Rusland in de eigen voet schiet?

Dat het einde van de gespannen relaties tussen Rusland en het westen nog niet dadelijk in zicht is, zorgt er alvast voor dat Russische bedrijven de nodige maatregelen nemen om te anticiperen op een mogelijke verdere escalatie van de spanningen. Ze bereiden zich voor om voortaan contracten te voldoen in de Chinese yuan renminbi en andere Aziatische valuta’s omdat ze vrezen dat westerse sancties ze de toegang tot de markt voor Amerikaanse dollars zullen ontzeggen. Dat schreef zakenkrant Financial Times zondag op basis van bronnen in de banksector.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs