EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22056 tot 22060
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

FBI: "mogelijk voor $2,7 miljoen goud en zilver begraven"

De FBI heeft een Roemeens echtpaar opgepakt in verband met mogelijke belastingontduiking. Het echtpaar heeft twee kinderen en de vrouw is in verwachting van een derde kind. De autoriteiten in Amerika vermoeden dat ze voor $2.700.000 aan gouden en zilveren munten hebben begraven in de staat Washington.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

Hoe zit het met de Chinese goudvoorraden

De Amerikaanse goudspecialist Matt Insley deed een poging om op basis van de logica te achterhalen waarom de Chinezen zo veel goud kopen. In februari was de import van goud via Hong Kong met 30 procent gestegen ten opzichte van de maand voordien. Daarmee werd een trend verder gezet die al langer duidelijk was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

Moody's trekt rating Portugal op

Kredietbeoordelaar Moody's heeft vrijdag de kredietwaardigheidsscore van Portugal met één trapje verhoogd naar Ba2. Het agentschap verwijst naar de verbeterde begrotingstoestand en de nakende exit uit het internationale hulpplan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

Marc Faber: “Ik ben bang”

Marc Faber is weer bezig aan een nieuwe ‘gloom & doom’ tour, zo lijkt het. Hij duikt weer in steeds meer media op om het publiek te waarschuwen dat de financiële markten niet meer gezond zijn. En we kunnen hem maar moeilijk ongelijk geven, want na een stijging van +5 jaar mag er wel eens wat stoom van de ketel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

Duitsland steekt stokje voor schaliegaswinning

Schaliegaswinning is uit milieuoogpunt onverantwoord. Daarom komen er in Duitsland wettelijke maatregelen om de omstreden delfmethode onmogelijk te maken. Dit hebben de ministers van milieu van de 16 deelstaten vandaag unaniem afgesproken met hun federale collega.

Bij schaliegaswinning worden onder hoge druk chemicaliën in de bodem geïnjecteerd om gas te kunnen winnen dat anders niet of niet rendabel kan worden geëxploiteerd. Volgens de Duitse bewindslieden zou zo een 'nieuw ecologisch risico' worden gecreëerd, aldus Duitse media.

Lees verder op ad.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs