EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22061 tot 22065
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Spaanse regering krijgt toegang tot bankgegevens

De Spaanse regering krijgt toegang tot de bankgegevens van miljoenen Spanjaarden, zo schrijft El Pais. De gegevens worden in een apart bestand opgeslagen dat geraadpleegd kan worden door de inlichtingendienst, de politie, de belastingdienst en door onderzoeksrechercheurs. Ook worden transacties van meer dan €1.000 voortaan geregistreerd.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Poetin: China mag in alles investeren, maar niet in goud of platina

Als reactie op de sancties die het westen aan Rusland heeft opgelegd na de de-facto annexatie van delen van OekraĂŻne, zet Poetin de deur wijd open voor investeringen uit China. De maatregel moet de Russische economie uit het slop helpen, en is een erkenning voor het feit dat China over niet al te lange tijd de grootste economische grootmacht zal zijn.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Dit is de essentie waarom iedereen fysiek goud moet hebben

Goud, fysiek goud, is als een verzekering tegen financieel onheil. Vergelijk het met je brandverzekering of autoverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, je hoopt dat er geen ongelukken gebeuren met deze goederen die veel geld kosten … maar als er iets gebeurt, ben je blij dat je een verzekering hebt waar je op kan terugvallen. Goud is voor het geval dat de monetaire wereld in elkaar zakt, want als het in elkaar zakt, zal het snel gaan en dan heb je niet meer de kans om goud te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

China investeert in Afrikaanse spoorwegen

China heeft samen met diverse Afrikaanse landen een overeenkomst bereikt voor de bouw van een 609 kilometer lange spoorlijn die onder andere Nairobi met Mombasa verbindt. Volgens China is infrastructuur belangrijk voor de ontwikkeling van het Afrikaanse continent. Daarom financiert ze 90% van het nieuwe spoorwegennet, dat over 3,5 jaar in gebruik zal worden genomen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Rusland herinnert OekraĂŻne aan gasrekening

De Russische regering is bereid te onderhandelen over nieuwe leveranties van gas aan Oekraïne, maar alleen als Kiev zijn schulden betaalt. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs