Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 22061 tot 22065
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 maart 2014

People’s Bank of China (PBoC) ziet Chinese Yuan liever niet stijgen

De Amerikaanse regering ziet met lede ogen hoe de Chinese Yuan opnieuw in waarde is gedaald tov de Dollar. Daarmee groeit het verwijt opnieuw aan dat de People’s Bank of China (PBOC) de koers van de Yuan kunstmatig laag houdt om de export te bevorderen. De Amerikaanse centrale bank zou graag zien dat de depreciatie van de koers van de Yuan tot staan zou worden gebracht.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 maart 2014

Financiële wereld wordt opgeschrikt door eindeloze reeks zelfmoorden

De financiële wereld wordt sinds het begin van dit jaar opgeschrikt door een reeks van 11 opeenvolgende zelfmoorden op Wall Street en in andere globale financiële centra (Londen, Singapore en Hong Kong), waarbij een aantal van de beste en briljantste financiële koppen op ostentatieve wijze een einde aan hun leven maakten. De meeste onder hen sprongen van op grote hoogte hun dood tegemoet.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: woensdag 19 maart 2014

G7 komt bijeen in Den Haag

Volgende maand zou de G8 bijeenkomen in Sotsji. Maar nu Rusland uit de gratie is zal die bijeenkomst niet doorgaan. De Amerikanen hebben daarom opgeroepen om met de 7 resterende landen bijeen te komen in Den Haag: de presidenten of regeringsleiders van de meeste landen zijn daar bijeen voor de nucleaire top.  De leiders van Verenigd Koninkrijk, Frankrijk,Duitsland, Italië, Japan, Canada en de Verenigde Staten zullen op enig moment in de marge van de nucleaire top bijeen komen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 19 maart 2014

Dutch Gold & Silver Event 2014

Op zaterdag 29 maart vindt in ‘t Veerhuis te Nieuwegein het Goud & Zilver Event 2014 plaats. Een viertal zeer boeiende presentaties vormen de hoofdmoot van dit event. Internationaal bekende sprekers zullen spreken over goud, geld, zilver, bitcoin en de economie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Krijgt de Spaanse burger weer moed?

Toen de ratingagentschappen zich bijzonder kritisch uitlieten over de schuldenposities van de Europese perifere landen – en van België – klonk een luide roep om in Europa eigen ratingagentschappen op te richten. Van die plannen is sindsdien nog weinig vernomen en nu dezelfde ratingagentschappen zich af en toe wat positiever uitlaten over de economische situatie in de zuiderse landen, laten de betrokken regeringen niet na om die positieve boodschappen dik in de verf te zetten.