Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 22071 tot 22075
Bron: nos.nl
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Griekenland krijgt nieuw leningdeel

De Griekse regering zegt een overeenkomst te hebben bereikt met de 'trojka' van IMF, Europese Centrale Bank en Europese Commissie over de betaling van een nieuwe tranche aan noodleningen. Volgens premier Samaras hoeft het land geen nieuwe bezuinigingen door te voeren in ruil voor de leningen.

Bron: vacatures.nl
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Vaste pensioenleeftijd niet meer van deze tijd

Wetenschappers van de University of Southampton pleiten voor het wereldwijd afschaffen van de verplichte pensioenleeftijd. De pensioensystemen zullen volgens hen binnen afzienbare tijd onhoudbaar blijken, omdat door de toegenomen levensverwachting een steeds grotere groep niet-werkenden financieel zal moeten worden ondersteund.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Goudprijs stijgt door problemen in Oekraïne

De goudprijs heeft afgelopen vrijdag het hoogste niveau bereikt in 6 maanden tijd. De oplopende spanningen rondom Oekraïne zorgen ervoor dat beleggers afstand doen van hun stukken in aandelen en de veilige haven zoeken in goud. Dit kan natuurlijk ook grote gevolgen hebben op de koers van goud als deze problemen eenmaal zijn opgelost. Maar omdat de oplossing van deze problemen nog ver weg lijkt kan de goudprijs nog veel verder gaan stijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Populariteit van grondstoffen als investering kan alleen maar toenemen

Grondstoffen kunnen dé investering van de toekomst worden en dat om voor de hand liggende redenen. De voorraden van de meeste grondstoffen zijn eindig. In een periode van een stijgende vraag moet dit automatisch leiden tot een stijging van de prijzen. Het universum van de grondstoffen is bijzonder beloftevol.