Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 22086 tot 22090
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Niet iedereen is een goud bull… en dat is maar goed ook!

De goudprijs heeft een daverende start genomen in 2014 en alles wijst er op dat het beste nog moet komen. Het goud is stilaan momentum aan het opbouwen en dat betekent dat de opwaartse beweging in de komende maanden nog aan snelheid kan gaan winnen. Waar de race zal eindigen valt moeilijk te voorspellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Belangrijke vraag!! Waarom zijn er zo veel schulden?

De enige manier om geld in de economie te krijgen is door geld te lenen. Vlak voor de financiële crisis bestond 97 % van het geld in Groot-Brittannië uit geld afkomstig van leningen bij een bank. Maar een bevolking/economie heeft zijn limieten om geld te lenen, vooral omdat deze leningen geconsumeerd worden en niet geïnvesteerd. Het plafond werd bereikt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Je voelt dat er iets groots staat te gebeuren

Exact een jaar geleden werd Cyprus het slachtoffer van de financiële markten waardoor het gered moest worden. Nu hebben we het conflict in 'De Krim' dat veel stof doet opwaaien. Het gaat hier twee keer over een verwaarloosbaar stukje economie, globaal gezien toch, en opnieuw zorgt het voor de nodige commotie. Je voelt gewoon dat er iets aan het broeden is onder de oppervlakte? Komt er binnenkort een uitbarsting?

Bron:
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Ondertussen achter de schermen: hoe Europa Oekraïne de das omdoet met Russisch gas

Voor de bühne steunt de Europese Unie Oekraïne en stelt het sancties in tegen Rusland. Maar achter de schermen sluiten de twee grootmachten juist enorme gasdeals, die funest zijn voor de Oekraïeners. Ook Nederland speelt daarbij een grote rol. Een reconstructie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 maart 2014

Kan de goudprijs nog 50 % dalen?

Na de problemen in Cyprus een jaar geleden, dacht iedereen dat de goudprijs zou stijgen - het tegendeel was waar. Na de uitslag van het referendum in 'De Krim' verwachtte iedereen dat de goudprijs door $ 1.400 zou stijgen, het tegendeel is weer waar. Toeval of niet, volgens capitalism is freedom zou de goudprijs wel eens 50 % kunnen dalen.