EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22086 tot 22090
Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014

Goud staat klaar om uit te breken

De tegenstellingen omtrent goud in de wereld waren zelden zo groot. In Zwitserland wil men er alles aan doen om een populair initiatief de kop in te drukken waarbij Zwitserland gedwongen zou zijn om 20 % van zijn reserves aan te houden in goud. Oekraïne daarentegen heeft laten weten dat het onmiddellijk goud zal proberen te kopen met het geld dat ze krijgen van het IMF, het wil daarmee de financiële situatie van het land stabiliseren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014

'EU voelt weinig van Russische crisis'

De Europese economie krijgt waarschijnlijk weinig last van de economische problemen in Rusland. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014

Het aantal Amerikaanse banen stijgt weer

Vorige week vrijdag kregen we een aantal bevrijdende werkloosheidscijfers vanuit Amerika. Het werkloosheidspercentage was flink gedaald van 6,7 naar 6,3 procent. En daaruit kunnen we constateren dat het aantal werklozen in Amerika weer aan het dalen is. En dat is een goed teken voor de gehele Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014

"Polen moet euro zo snel mogelijk invoeren"

Door de ontwikkelingen in Oekraïne doet Polen er verstandig aan zich zo snel mogelijk aan te sluiten bij de euro. Dat zei de Poolse minister van Buitenlandse Zaken gisteren in zijn jaarlijkse toelichting van het buitenland beleid. Toetreding van de muntunie is volgens hem niet alleen van economisch en financieel, maar ook van politiek belang.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Groei Chinese goudreserves: Prioriteit I

Het belangrijkste goudnieuws kwam uit China met in beeld het proces van de internationalisering van de renminbi, een proces waarin de Chinese munt op termijn de rol van de dollar zal (moeten) overnemen. Gezien de complexiteit van een dergelijk proces zullen volgens de Chinese centrale bank gouverneur Zhou Xiaochuan tempo en timing (hopelijk zonder tussentijdse schokken) een belangrijke rol spelen, met de goudreserves als draaipunt.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs