EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22086 tot 22090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Rusland wil Derde Wereldoorlog ontketenen

 Rusland is uit op het ontketenen van een Derde Wereldoorlog. Dat zei de Oekraïense premier Arseni Jatsenjoek vrijdag. 

 Rusland is uit op het ontketenen van een Derde Wereldoorlog. Dat zei de Oekraïense premier Arseni Jatsenjoek vrijdag. 

Volgens de premier wil de Russische president Vladimir Poetin door Oekraïne militair en politiek te bezetten een conflict creëren dat zich over de rest van Europa zal verspreiden, zo meldt persbureau Reuters.

"De Tweede Wereldoorlog is nog niet vergeten door de wereld. Maar Rusland wil de Derde Wereldoorlog nu al beginnen", zei Jatsenjoek. "Pogingen om een militair conflict te beginnen in Oekraïne zullen leiden tot een conflict in heel Europa."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Wordt Noorwegen een cashless society?

Een groep financiële instellingen in Noorwegen wil dat het Scandinavische land over zes jaar vrij is van contant geld. Vanaf dat moment kan iedereen overal alleen nog maar digitaal betalen, een zogeheten 'cashless society'. Voorstanders verwachten een daling van de misdaad en minder belastingontduiking. Critici vrezen dat het ten koste gaat van de privacy.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

De enige weg naar financiële onafhankelijkheid

Er zijn twee soorten ‘rijke’ mensen: mensen die rijk zijn en mensen die doen alsof ze rijk zijn. De meeste mensen die met geld smijten, zijn financieel niet rijk – maar doen alsof ze rijk zijn. Er zijn enkele onnavolgbare regels die je moet volgen om financieel onafhankelijk rijk te worden, zonder dat je moet doen alsof – aldus Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Column Kees de Kort | Compensatie Yukos is begrijpelijk

Rusland heeft een zaak verloren die was aangespannen door aandeelhouders van het genationaliseerde oliebedrijf Yukos. Gevolg: Moskou moet 50 miljard dollar, zo'n 37,2 miljard euro, betalen aan schadeloosstelling. "Dan praten we ergens over hè. De bedragen worden groter en gekker", vindt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Centrale banken kochten in juni opnieuw goud

Centrale banken hebben in de maand juni opnieuw goud aan hun reserves toegevoegd, zo schrijft Bloomberg op basis van nieuwe cijfers van het IMF. Eerder werd al bekend dat Rusland in deze maand 500.000 troy ounce goud aan haar reserves had toegevoegd, maar er waren wereldwijd meer landen met interesse voor het edelmetaal. Ook Kazachstan, Mexico, Kirgizië, Tadzjikistan, Servië, Griekenland en Ecuador besloten vorige maand goud te kopen.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs