Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 2211 tot 2215
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

9 leefregels om iedere maand €500 extra over te houden

Een vette bankrekening, begint bij jezelf. Rijk worden gaat niet vanzelf, daar moet je iets voor doen. Gelukkig zijn er verschillende leefregels die je kan volgen waardoor je iedere maand meer geld kan overhouden. Van meer verdienen tot minder uitgeven, je geld verzorgen is je welvaart voeden.

Dit zijn 9 leefregels samengesteld door de beste financiële adviseurs ter wereld. Wie deze leefregels in acht neemt, zou in staat moeten zijn om iedere maand €500 extra over te houden.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 maart 2017

Wat de nazi’s en de Sovjets niet konden, doet Poetin wel

De aanleg van de brug over de Kerch, een zeestraat tussen Rusland en de Krim, vordert volgens plan. Dat hebben woordvoerders van de Russische overheid bekend gemaakt.

Daarmee lijkt de Russische president Wladimir Poetin te lukken in een onderneming die eerder ook Nazi-Duitsland en de Sovjet-Unie tevergeefs hebben proberen te realiseren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 16 maart 2017

Pas dan zal het afgelopen zijn met ongelimiteerd krediet

In onderstaande video illustreert Mike Maloney aan de hand van historische data hoe extreem de Amerikaanse overheidsuitgaven zijn opgelopen.

Ondanks de opgelegde ‘debt ceiling’, het schuldenplafond waaraan de Amerikaanse regering zich aan dient te houden, is de Amerikaanse schuld door de jaren heen tot onvoorstelbare hoogtes geklommen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 maart 2017

3e renteverhoging Fed is startsignaal voor rally in … Goud!

Tegen alle verwachtingen in was het de goudprijs die het meeste profiteerde van de 3e renteverhoging door de Amerikaanse Federal Reserve. Dit was weer een klassiek geval van ‘Sell the rumor, buy the news’ waarbij beleggers goud verkochten in de aanloop naar de renteverhoging, maar het gele edelmetaal kochten bij de effectieve uitvoering.

Hoe komt dat?

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: donderdag 16 maart 2017

Turkse minister van BuZa dreigt Europa met religieuze oorlogen

Dictator Erdogan: Ik zal de hele wereld tegen Duitsland opzetten – Buitenlandse analisten: Mark Rutte heeft zijn ‘verlies-overwinning’ te danken aan harde opstelling tegen Turken

De Turkse leiders laten er geen misverstand over bestaan: het is deze vlag die in Nederland en Europa de boventoon gaat voeren – goedschiks of kwaadschiks.