Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 2211 tot 2215
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

Dreigt er een Zimbabwaans scenario voor Zuid-Afrika?

Blanke Zuid-Afrikanen bereiden zich voor op een grote ramp: de confiscatie van hun landbouwgronden voor herverdeling onder de zwarte bevolking. Een gelijkaardig scenario stortte Zimbabwe in een economische crisis van ongeziene proporties.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

Goudprijs neemt duikvlucht

De goudprijs heeft afgelopen week zijn sterkste neergang gemaakt sinds november. Meevallende cijfers over de Amerikaanse economie en de verwachting bij beleggers dat de eurogezinde Emmanuel Macron zondag de Franse presidentsverkiezingen wint, zorgen ervoor dat goud minder wordt opgezocht als veilige haven voor beleggers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

1 miljoen is niet meer wat het geweest is

Enkele decennia geleden was 1 miljoen een magisch nummer. Nog steeds dromen veel mensen ervan miljonair te worden. Ze denken daarbij dat 1 miljoen wel genoeg zal zijn om ‘op pensioen’ te gaan. Maar de realiteit is anders. 1 miljoen is niet meer wat het geweest is. Hoewel het een enorm en aantrekkelijk bedrag is, kom je er niet ver mee.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

Volgens Marcel Tak is Bitcoin tot mislukken gedoemd

Marcel Tak heeft recent een column geschreven met als titel "Bitcoin tot mislukken gedoemd", dit weer als vervolg op twee eerdere artikelen uit 2014. Je zou zijn kritiek simpel kunnen proberen af te wimpelen met de observatie dat Bitcoin wel een succes is omdat de prijs blijft stijgen. Maar dat is iets te makkelijk. En hoewel we het niet met zijn eindconclusie eens zijn haalt hij toch een aantal goede punten aan. Zoals het feit bijvoorbeeld dat regulering er vroeg of laat aan gaat komen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

Stad met meeste CEO-miljonairs ter wereld ligt op 350 km van Brussel

De grootste concentratie financieel succesvolle chief executives ter wereld kan worden teruggevonden in Londen.

Dat blijkt uit een onderzoek van de financiële publicaties Compelo en Wealth Insight naar de vestigingsplaats van de wereldwijde populatie vermogende chief executives.