EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22106 tot 22110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Nieuwe sancties EU tegen Rusland?Rusland slaat terug.(video)

De woede over de rol van Rusland loopt in Europa snel op. Amerika kwam al eerder met nieuwe sancties tegen de Russen. Europa gaat daar nu nog eens flink overheen. Een nieuw pakket strafmaatregelen, bedoeld om Poetin te laten voelen dat het westen zijn rol in de Oekraïne-crisis niet pikt. De sancties gaan over geld, wapens en energie.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Lampenfabrikant Osram schrapt duizenden banen

De Duitse lampenfabrikant Osram schrapt de komende jaren wereldwijd nog eens ongeveer 7.800 banen. Dat meldde het bedrijf deze avond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Aandelen in het Midden-Oosten vliegen door het plafond

Aziz Unan, portfolio manager regional funds bij Renaissance Asset Managers, wijst op het feit dat de koersen op de beurzen in het Midden-Oosten door het dak zijn gevlogen. Daarmee wordt de trend verder gezet dat steeds meer geld van investeerders richting deze markten vloeit.

In Qatar is de Doha Exchange met meer dan 50 procent gestegen gedurende de afgelopen 12 maanden. In de Verenigde Arabische Emiraten was er een ongeveer even grote stijging voor de Abu Dhabi Security Exchange General Index. De Dubai Financial General Index is dit jaar anderzijds met 120 procent gestegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Consumentenvertrouwen VS op hoogste peil in bijna 7 jaar

Het vertrouwen van de Amerikaanse consument is deze maand fors toegenomen. De vertrouwensindex, die de visie op de economie de komende zes maanden weerspiegelt, bereikte met 90,9 de hoogste stand sinds oktober 2007. Dat maakt het onderzoeksbureau Conference Board vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

EU treitert Rusland financieel, maar heeft het ook nut?

De Europese Unie gaat economische sancties instellen tegen Rusland, wegens de Russische agressie en bemoeienis in buurland Oekraïne.

De Europese Unie gaat economische sancties instellen tegen Rusland, wegens de Russische agressie en bemoeienis in buurland Oekraïne.

Daarover zijn de ambassadeurs van de 28 landen bij de EU het dinsdag eens geworden, zo is in Brussel vernomen. Het is de eerste keer dat dergelijke sancties worden ingesteld.

Zo wordt het voor Russische banken die voor minimaal 50 procent in handen zijn van Moskou onmogelijk op de Europese financiële markten geld op te halen. Daarnaast mag er niet langer technologie worden geleverd aan Rusland voor de winning van olie via diepzeeboringen of schaliegaswinning.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs