EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22111 tot 22115
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Ook de Amerikaanse inflatie is gevaarlijk laag

Een paar jaar geleden werd overal alarm geslagen over de inflatie. Die inflatie zou voor de deur staan, klaar om een grote ravage aan te richten. Naar de reden waarom er alarm werd geslagen moest niet lang gezocht worden. De centrale banken, op de eerste plaats de Fed, waren gestart met het op grote schaal drukken van geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Vermogen huishoudens gehalveerd sinds crisis

Het vermogen van Nederlandse huishoudens is tussen 2008 en 2012 met bijna de helft geslonken. Waar een doorsneehuishouden in 2008 51 duizend euro bezat, was dat in 2012 nog 27 duizend euro. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Euraziatische Economische Unie is een feit

Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland hebben de handtekening gezet onder de vorming van een nieuwe Euraziatische handelsunie. Op korte termijn betekent dat een vrij verkeer van goederen, arbeid en kapitaal. Ook behoren invoerheffingen tussen de drie landen tot het verleden. Op de lange termijn wil men ook een gezamenlijke energiemarkt opzetten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Wereldbank waarschuwt voor voedselrellen

Een nieuw rapport van de Wereldbank waarschuwt dat de voedselprijzen wereldwijd de pan uitrijzen. Tarwe is alleen dit kwartaal al met 18% gestegen en mas met 12%. Oekrane, een van de grootste tarwe-exporteurs ter wereld heeft een toename van 73% geleden in de binnenlandse tarwekosten en Argentini heeft zijn tarweprijzen 70% omhoog zien schieten.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Gazprom geeft Oekraïne uitstel van betaling

Het Russische staatsgasbedrijf Gazprom geeft Oekraïne nog een week voordat het eist dat Oekraïne vooraf voor zijn aardgas betaalt. Als Kiev niet met het geld over de brug komt, dreigt het bedrijf de gaskraan dicht te draaien.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs