EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22131 tot 22135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 9 augustus 2014

ExxonMobil: boringen in Rusland

De Amerikaanse oliemaatschappij ExxonMobil start morgen met proefboringen naar olie en gas in Russische wateren. Ondanks de huidige spanningen tussen Rusland en de Verenigde Staten. De proefboringen kosten 700 miljoen dollar.

De sancties tegen Rusland hebben geen effect op de proefboringen omdat de contracten al eerder gesloten waren, zo laat ExxonMobil aan persbureau Bloomberg weten. De boringen zullen tot medio oktober duren en worden samen met het Russische staatsbedrijf Rosneft uitgevoerd.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Dit is het grootste probleem van een crisis (Kijk op de Week)

De grote heren van de Europese Unie denken dat ze met alles zo maar weg kunnen komen. Het is in het verleden al dikwijls gebleken dat het niet zo veel uitmaakt wat je doet, zolang je het maar goed uitlegt. Wat ze gedaan hebben tijdens de intense Europese crisis van 2009 – 2011 hebben ze goed gedaan, landen als Spanje en Ierland staan er nu veel beter voor dan enkele jaren geleden. Landen als Italië en Frankrijk zitten nog steeds met de gebakken peren. Maar het is de communicatie naar de Europese bevolking waarin ze schromelijk tekort kwamen.

Laat dit een boodschap zijn naar de heren van de Zweedse coalitie als die er komt, € 17 miljard besparen is een immense opoffering. Wil je herverkozen worden, zal je goed moeten uitleggen WAAROM je dit moet doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Rusland tekent valutaswap met China

Terwijl Rusland de weg naar Europa blokkeert zoekt het toenadering tot China. De twee landen ondertekenen binnenkort een valutaswap die het voor bedrijven gemakkelijker maakt in roebels en yuan te handelen. Daarmee maken de twee grootmachten zich minder afhankelijk van de dollar.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Russisch invoerverbod heeft minimale impact op VS en treft vooral buurlanden

Het importverbod dat Rusland gisteren afkondigde voor voedingsmiddelen als vlees, groenten en fruit, treft vooral de Russische buurlanden en oude Sovjetstaten als Estland, Letland, Litouwen en Polen. Dat berekende het financiële persbureau Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Goud stijgt door spanning Irak & Oekraïne

Goudprijs stijgt binnen 3 dagen tijd ruim 2% door spanningen rondom Irak en Oekraïne. De goudprijs sloot afgelopen dinsdag op $1288,60. Vandaag rond 9.00 uur schoot goud omhoog naar $1323,80 per troy ounce en functioneerde weer als veilige haven. Het Witte Huis besloot om luchtaanvallen uit te voeren op Islamitische strijders Islamitische Staat (IS en voorheen ISIS) wanneer deze groep Amerikaanse militairen in gevaar brengt. Naast de spanningen rondom Irak is er de kans dat er een militaire invasie dreigt in Oekraïne door Russische troepen die bij de grens worden opgebouwd. Volgens de NAVO heeft Rusland troepen van 20.000 klaar staan aan de grens met Oekraïne.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs