Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 22136 tot 22140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Inflatiegevaar dreigt uit een totaal onverwachte hoek

Over de inflatie is het laatste woord nog niet gevallen. Iedereen had verwacht dat de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank tot meer inflatie zou leiden. Iedereen verkeerde in een toestand van verhoogde waakzaamheid, maar tot ieders verbazing bleef die inflatoire druk uit. Integendeel zelfs, plots werd gewaarschuwd voor deflatie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

$36 miljoen voor Chinees porselein

Een Chinese miljardair betaalde een recordbedrag van $36 miljoen voor een zeldzaam porseleinen kopje dat afkomstig is uit de tijd van de Ming-dynastie. Er zijn voor zover bekend slechts zestien van dit soort kopjes in de wereld, waarvan vier in private handen. Niet eerder werd er zoveel geld neergeteld voor Chinees porselein.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

'Rusland en China op punt om grote gasdeal te tekenen'

De Russische vice-premier Arkady Dvorkovich zegt dat Rusland en China op het punt staat om een gasdeal te tekenen.

Ruslands grootste energieleverancier Gazprom en China tekenen volgende maand waarschijnlijk een grote gasdeal. Dat beweert althans de Russische vicepremier Arkady Dvorkovich. Moskou is al langer bezig om zich met zijn energieleveranties meer op het Oosten in plaats van op het Westen (nu de grootste afzetmarkt) te richten.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Moskou wil Russische bedrijven van buitenlandse beurzen af.

Russische bedrijven moeten hun beursnoteringen in het buitenland beëindigen en hun stukken naar de markt brengen in Moskou om ze te beschermen tegen de internationale sancties tegen Rusland. Die oproep deed de Russische vicepremier Igor Sjoevalov vandaag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 april 2014

Shell levert schatkist bijna 7 miljard op

Oliemaatschappij Shell heeft vorig jaar in totaal 9,5 miljard dollar (6,9 miljard euro) aan belastingen en accijnzen afgedragen in Nederland.