EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22136 tot 22140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014

Grootste schip ter wereld afgebouwd in Rotterdam

Nog een groot succes binnen de Nederlandse scheepvaart industrie:

Nog een groot succes binnen de Nederlandse scheepvaart industrie:

Het grootste schip ter wereld, dat in Zuid-Korea is gebouwd, wordt in de Rotterdamse haven afgemonteerd. Eigenaar en ontwerper Allseas van de Pieter Schelte en het Havenbedrijf Rotterdam hebben daartoe een overeenkomst gesloten, maakte het Havenbedrijf bekend. Het is de bedoeling dat het schip eind dit jaar in Nederland arriveert.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014

Zilver Fix gaat naar CME Group/Thomson Reuters

Silver Fix gaat per 15 augustus naar CME Group en Thomson Reuters. Er was veel interesse van diverse partijen in de silver fix. Medio mei van dit jaar werd bekend dat London Silver Market Fixing Ltd. er per 15 augustus 2014 mee gaat stoppen. De banken HSBC en Scotiabank zijn de enige twee banken die deelnemen aan de zilver fix. Deutsche Bank heeft eerder dit jaar afscheid genomen van de Silver Fix. De Bank heeft geprobeerd haar positie in de silver fix ter verkopen maar er was geen interesse van potentiele koper.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014

Dit is waarom overheden liegen over inflatie

Wie terugkijkt naar 30 jaar geleden zal vaststellen dat de berekening van inflatie toen helemaal anders gebeurde dan nu. Doorheen de decennia heen werd de berekening aangepast, uiteraard in het voordeel van de overheid. Ten eerste berekent men de prijsevolutie van consumptiegoederen en niet van activa. In de Verenigde Staten wordt bijvoorbeeld ook de vastgoedmarkt volledig verkeerd berekend in de inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014

Zuid-Afrikaanse mijnen werken in vijandige omgevingen

De afgelopen maanden is het vrijwel onafgebroken onrustig gebleven in de Zuid-Afrikaanse mijnbouwsector. Aanhoudende stakingen hebben de werking van een aantal mijnen geruime tijd stil gelegd. Onderhandelingen tussen management en mijnwerkers sprongen telkens weer af op de exorbitant hoge eisen van de stakers.

Want die eisten geen gewone opslag maar wel in 1 klap enkele tientallen procenten meer. Inmiddels is er een akkoord bereikt, maar dat lijkt broos en kwetsbaar. De Zuid-Afrikaanse mijnen moeten in vijandige omgeving blijven werken, want op korte of zelfs middellange termijn moet geen verandering in de situatie verwacht worden. Het blijft gisten in de mijngebieden en dan op de eerste plaats in de mijnen waar platina gewonnen wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014

Column Kees de Kort | Met Portugese neus op de feiten gedrukt

Er is onrust ontstaan over de Portugese bank Espirito Santo, weet BNR's Kees de Kort. "Dat zegt natuurlijk helemaal niemand wat en dat is ook wel terecht. Die bank is onderdeel van een conglomeraat, waar een heleboel bedrijven in zitten. En een van die bedrijven daar is in de problemen aan het komen."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs