Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 22136 tot 22140
Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Column Kees de Kort | 'Inflatie creëren voor Japan moeilijker dan gedacht'

Amerika heeft nogal een tegenvaller te verwerken gekregen, aldus BNR's economie-commentator Kees de Kort. Ook in Japan loopt de economie nog niet zoals het zou moeten.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Werkloosheid in Brussel is structureel over de gehele loopbaan

40,3% van de Brusselaars heeft geen inkomen, in Vlaanderen is dat 30,7% en in Wallonië 34,5%. Dat betekent dat in Brussel 40,3% van de bevolking leeft van het inkomen van 59,7%, in Vlaanderen 30,7% van het inkomen van 69,3% en in Wallonië 34,5% van 65,5%.
 Brussel heeft dus de hoogste "afhankelijkheidsgraad" voor inkomens, dwz voor 100 inkomenstrekkers zijn er 68 andere die er ook van moeten leven. In Wallonië is de afhankelijkheidsgraad 52% en in Vlaanderen 44%.Dat blijkt uit cijfers die socioloog Jan Hertogen in zijn Bericht uit het Gewisse 216 heeft verzameld.Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Bitcoinbeurs Mt. Gox wil uitstel van betaling

Mt. Gox, ooit 's werelds grootste bitcoinbeurs, heeft faillissementsbescherming aangevraagd bij een rechtbank in Tokio. Dat melden diverse Japanse media.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Goudprijs langjarig gemanipuleerd!

De goudprijs is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gemanipuleerd. En dat niet even, maar vermoedelijk minstens tien jaar lang door de banken betrokken bij de ‘gold fixing‘.

De verhalen over manipulatie van de goudprijs zoemden al lang rond, vele jaren zelfs. Maar dit werd altijd schouderophalend afgedaan en uitgelegd als ‘zure reacties van goudbezitters die niet blij waren met de goudprijs’. Welnu, Bloomberg meldde zojuist nieuws waar u óf van van uw stoel valt, óf u ziet uw eigen gedachtes bevestigd. Dit rapport is explosief van aard en de betrokken banken hebben heel wat uit te leggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

The Commodities King komt met een verrassende tip

Dennis Gartman staat op Wall Street bekend als de Commodities King. De man wordt gevolgd door vele duizenden beleggers in de VS en dat is niet zomaar. Een ‘koninklijke’ tip ligt voor u klaar!

Beleggers die Dennis Gartman al enige tijd volgen, weten dat de Commodities King een fan is van goud. Maar dat is niet wat hij nu tipt, noch olie of koper om maar eens een paar dwarsstraten te noemen. Ditmaal gaat Gartman voor … eetbaar.