EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22141 tot 22145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Apps goed voor 1 miljoen banen in Europa

De markt van de apps voor smartphones en tabletcomputers zal dit jaar in de Europese Unie een omzet vertegenwoordigen van ongeveer 12,4 miljard euro. Direct en indirect is de 'app-economie' goed voor 1 miljoen banen in de EU. Dat staat in een rapport van het Britse marktonderzoeksbureau Vision Mobile.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Afgestudeerde kan schuld steeds vaker niet afbetalen

Een groeiende groep afgestudeerden heeft moeite met het afbetalen van de studieschuld. Vanwege het tekort aan goedbetaalde banen waren vorig jaar ruim 93 duizend van hen niet in staat af te lossen, een toename van 76 procent in vijf jaar tijd.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Maak eens gebruik van een ernstige crisis

Wie geen problemen heeft om geld te verdienen aan het leed van een ander, moet beslist verder lezen. Er dreigt namelijk een ernstige natuurramp in Californië. Vlak voor de kust van Californië ligt een hoge druk gebied dat voor bosbranden, hongersnood, oproer, droogte en tekort aan water zorgt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Twijfels over de Europese centrale bank nemen toe

Op 5 juni nam Mario Draghi samen met de andere leden van de ECB de beslissing om de depositorente voor de banken negatief te maken. Daarmee leek de centrale bank voor eens en voor altijd korte metten te willen maken met de problemen waar ze mee geconfronteerd wordt. De problemen zijn bekend: dreiging van inflatie en een uitblijven van het economisch herstel.

Maar heeft Draghi wel de juiste stappen gezet? Twijfels over de aanpak door de Europese centrale bank nemen toe naarmate de tijd verstrijkt. De inflatie in de Eurozone bedraagt een schamele 0.5 procent terwijl de werkloosheid zich op een torenhoge 11.7 procent bevindt. Om beide problemen te counteren zijn ingrijpende maatregelen noodzakelijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 augustus 2014

Poetin slaat hard terug met eigen sancties

De Russische president Vladimir Poetin slaat hard terug naar de Westerse landen die economische sancties troffen tegen Rusland in het licht van de crisis in Oekraïne. Hij kondigt eigen sancties aan tegen grondstoffen en landbouwproducten uit de betrokken landen. Poetin heeft het decreet daarvoor vandaag ondertekend.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs