EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22146 tot 22150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

De pijnlijke dood van de middenklasse

Ooit had de Verenigde Staten de meest welvarende middenklasse ter wereld, maar nu verdwijnt de middenklasse in snel tempo. De situatie in de Verenigde Staten is vergelijkbaar met Europa. Financiële repressie knijpt de middenklasse dood terwijl de rijken alleen maar rijker worden. Dit zijn enkele opvallende feiten die aantonen dat de Amerikaanse middenklasse in snel tempo weg kwijnt aldus The Economic Collapse, veel daarvan kan je doortrekken naar Europa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Volgens de geschiedenis is dit dé beste trade van dit moment

Terwijl de prijs van de meeste activa omhoog gaan de laatste maanden, is de prijs van twee belangrijke grondstoffen gedaald. Op enkele weken tijd verloren ze tot 25 % van hun waarde en staan ze op een niveau niet meer gezien sinds 2010. Ook toen geloofde niemand nog in hogere prijzen, tot ze op een jaar tijd verdubbelden.

De belangrijke grondstoffen die nu in de hoek zitten waar de klappen vallen, zijn maïs en tarwe. Twee grondstoffen die we dagelijks consumeren. In 2010 was er enorme droogte waardoor de oogst tegen viel en de prijzen door het dak gingen. Nu ervaren we het tegenovergestelde, het weer is perfect en de oogst dus ook, met kelderende prijzen tot gevolg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Gazprom start acceptatie betaling olie in roebel, yuan

Several months ago, when Russia announced the much anticipated "Holy Grail" energy deal with China, some were disappointed that despite this symbolic agreement meant to break the petrodollar's stranglehold on the rest of the world, neither Russia nor China announced payment terms to be in anything but dollars. In doing so they admitted that while both nations are eager to move away from a US Dollar reserve currency, neither is yet able to provide an alternative.

This changed in late June when first Gazprom's CFO announced the gas giant was ready to settle China contracts in Yuan or Rubles, and at the same time the People's Bank of China announced that its Assistant Governor Jin Qi and Russian central bank Deputy Chairman Dmitry Skobelkin held a meeting in which they discussed cooperating on project and trade financing using local currencies. The meeting discussed cooperation in bank card, insurance and financial supervision sectors.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Poolse centrale bank doet niets met de rente

Polen wordt door sommigen nog steeds beschouwd als een stukje emerging market in Europa. Eigenlijk is dat niet langer het geval want de Poolse economie heeft stilaan het volwassen stadium bereikt. Toch is het onmiskenbaar zo dat Polen voor de investeerders geen vanzelfsprekendheid is geworden. Wie heeft al ooit belegd op de beurs van Warschau?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Verkoop Zilveren Beleggingsmunten op Recordnivo

De verkoop van de zilveren Maple Leaf is na de zilver American Eagle de meest verkochte beleggingsmunt ter wereld. In 2013 verkocht het munthuis 28,2 miljoen zilveren Maple Leafs. De Canadian Mint boekte daarmee een stijging in de verkoop van 56%. De verkoop van de zilveren American Eagle nam in dezelfde periode met 27% toe.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs