EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22151 tot 22155
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Enkele zeer goede trading tips

Voor de traders onder ons, hebben we enkele tips op een rijtje gezet. Het is echter van uiterst belang dat u heel het artikel leest, van de eerste tot de laatste letter – alleen op die manier kunnen we u helpen om een succesvolle trader te worden. En omdat traden gelijk staat met kort op de bal spelen, vliegen we er direct in met onze zeer goede trading tips.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Het westen verliest steeds meer de macht over goud

In het westen wordt goud aanzien als een barbaars relikwie, in het oosten wordt goud aanbeden. Het westen onderdrukt goud omdat dit een barometer is voor de financile gezondheid van een munt of natie. De westerse munten zijn klinisch dood, maar het grote publiek mag dit niet weten. In het oosten kan men goud wel naar waarde schatten, maar ontbreekt de infrastructuur nog maar daar komt snel verandering in.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Telt onze planeet binnen 25 jaar de eerste biljonair?

Volgens schattingen van financiële experten zou binnen 25 jaar een biljonair op onze planeet moeten rondlopen. Bill Gates ligt in poleposition om als eerste lid te worden van de 'twaalf nullen'-club.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Column Kees de Kort | De goeie kant op

BNR's Kees de Kort heeft de cijfers over de Europese detailhandel bestudeerd. "Het gaat langzaam maar zeker de goeie kant op. Dat was gisteren al bij Eurostat en vandaag bevestigen de cijfers over de inkoopmanagers in de grote Europese landen dat."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Slechts 20 % van de middenklasse zal overleven

De middenklasse, de klasse tussen rijk en arm niet arm genoeg om onder de vleugels van de overheid te leven en niet rijk genoeg om comfortabel door het leven te gaan -, is ongetwijfeld het grootste slachtoffer van de financile crisis en het beleid van de laatste decennia. Volgens Charles Hugh Smith is de levensstijl van de middenklasse enkel nog leefbaar voor de top 20 %.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs