Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 22156 tot 22160
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Britse postgroep Royal Mail wil 1.600 banen schrappen

De Britse postgroep Royal Mail is van plan om 1.600 banen te schrappen en 300 nieuwe functies te creëren. Het netto banenverlies zou daardoor uitkomen op 1.300. De maatregel moet leiden tot een jaarlijkse besparing van 50 miljoen Britse pond (60 miljoen euro). Dat heeft de Royal Mail vandaag bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

11 redenen waarom robots de volgende biljoenen-sector is

Recent lieten we u bij Slim Beleggen al kennis maken met de uitspraak van Bill Gates die zegt dat robots in snel tempo onze jobs zullen veroveren. Over 30 jaar zullen een groot deel van bepaalde jobs overgenomen worden door robots. Deze sector heeft dus een gigantisch potentieel de komende decennia, een trend waar je als belegger deel van uit wilt maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Staan we aan de rand van een nieuwe paniekgolf rond de eurocrisis?

De Europese schuldencrisis, de Grexit, de paniek rond de oplopende spreads ,… het lijken allemaal alleen nog vage herinneringen in een in het rimpelloze riviertje van de eurozone. Zijn we ons met zijn allen in slaap laten wiegen? Het is hier al eerder gezegd: de banken zijn nog niet op het droge.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Zilverprijs kan nieuwe impulsen krijgen van…

De zilverprijs is tot dus ver dit jaar met ruim 10 percent gestegen. Geen slechte prestatie maar voorlopig slaagt dit edelmetaal er niet in om de goudprijs met verve te outperformen, iets wat in het verleden wel lukte. Maar hoe dan ook is het rotjaar 2013 al deels vergeten. Want het zilver zou nog wel eens iets heel strafs in petto kunnen hebben.

Citigroup’s commodity strategists zijn van mening dat het zilver 2 factoren mist om echt door het plafond te vliegen. Investeringsfondsen en de Chinese zonne-industrie kunnen de zilverprijs nieuwe impuls geven.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Nieuwe kluis voor 600 ton zilver geopend in Singapore

In Singapore wordt deze week een nieuwe kluis geopend die plaats biedt aan 600 ton zilver. De kluisruimte wordt verhuurd door een Singaporese aanbieder van edelmetalen die vorig jaar meer dan 1 miljoen troy ounce zilver verkocht. Zowel in het Westen als in Azië is er veel vraag naar fysiek zilver, waarbij vermogende particulieren vaak kiezen voor het gemak van opslag.