EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22156 tot 22160
Geplaatst op: woensdag 28 mei 2014

Recordaantal Fransen zoekt job

Het aantal Fransen dat op zoek is naar een voltijdse job is in april naar een nieuw record gestegen. Het aantal geregistreerde werkzoekenden klom in vergelijking met een maand eerder met 0,4 procent, tot 3,364 miljoen. Dat maakte het Franse ministerie van Arbeid vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 mei 2014

Dit waarom Europa moet bibberen voor Poetin

Hoewel de situatie in Oekraïne de financiële markten vooralsnog niet lijkt te verontrusten, blijft ze toch veel beleggers zorgen baren. Met name de vraag wat de gevolgen zouden kunnen zijn van oplopende spanningen tussen de Europese Unie en Rusland beroert nogal wat mensen. De Europese Commissie kondigde vandaag aan dat de Europese Unie tijdelijk wel een stopzetting van de levering van Russisch gas dat door Oekraïne wordt gevoerd, zou kunnen opvangen, maar dat daar toch een erg hoge prijs voor zou moeten worden betaald. De Commissie drong tegelijk ook aan op meer investeringen in infrastructuur voor vloeibaar gas om minder afhankelijk te worden van Moskou.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 mei 2014

Silver Fix naar Kitco?

De silver fixing in Londen zal per 14 augustus 2014 worden beëindigd. In de periode tot medio augustus gaan veel betrokken partijen in overleg om tot een goed alternatief te komen. Banken, mijnen, de London Bullion Markets Association en andere betrokken in de zilvermarkt nemen deel aan het overleg. De fixing van de zilverprijs heeft 117 jaar plaats gevonden. De markt kijkt gespannen naar de ontwikkelingen rondom de silver fix. Deels omdat de nieuwe vorm wel eens de blauwdruk kan worden voor de fixing van de goudprijs.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 28 mei 2014

'Gasschuld Oekraïne dreigt flink op te lopen'

Als Oekraïne niets doet, zal de schuld van het land aan het Russische staatsgasbedrijf Gazprom rond 7 juni zijn opgelopen tot 5,2 miljard dollar (3,8 miljard euro). 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 mei 2014

Column Kees de Kort | Verschil tussen economie en beurs

Nieuwe cijfers over de Amerikaanse economie. Beleggers smullen ervan, maar of dat terecht is.. BNR’s Kees de Kort gelooft er niet zo in.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs