EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22181 tot 22185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 augustus 2014

Waar zijn de opnames van de OekraĂŻnse luchtverkeersleiding?

Toen in april de MH370 van Malaysian Airlines verdween werden binnen 4 dagen de laatste gesprekken tussen de piloten en de luchtverkeersleiding openbaar gemaakt.

Toen in april de MH370 van Malaysian Airlines verdween werden binnen 4 dagen de laatste gesprekken tussen de piloten en de luchtverkeersleiding openbaar gemaakt.

Je kunt ze nog altijd gewoon beluisteren als YouTube-filmpje.

De OekraĂŻnse luchtverkeersleiding heeft ook opnames gemaakt van de laatste gesprekken met de neergeschoten MH17.

In die opnames kun je horen of de piloten protesteerden toen de luchtverkeersleiding ze een koers opdroeg, die ze boven een oorlogsgebied zou brengen.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Er zit een grote fout in ons geldsysteem

We zitten met een grote fout in ons geldsysteem, een fout waar mensen veel te weinig bij stil staan. Als we geld lenen bij een bank, wordt dat geld via enkele tikken en klikken uit het niets gecreëerd. Wanneer we de lening terugbetalen, verdwijnt dit geld weer in het niets. Maar wanneer we geld terug betalen, wordt enkel het kapitaal van de lening vernietigd, niet de rente. Als we alle leningen ineens zouden terugbetalen, zou dit niet gaan omdat we nog met de rente zitten.

Econoom Steve Keen legt in een reeks van drie video’s uit hoe een op krediet gebaseerd geldsysteem werkt en waarin het verschilt van een geldsysteem op basis van bijvoorbeeld gouddekking. Hij laat zien dat banken in ons huidige krediet gebaseerde geldsysteem een natuurlijke neiging hebben om meer (te veel?) kredieten te verlenen, omdat het voor de bank vrijwel altijd winstgevend is om te doen. Daardoor ontstaan kredietbubbels die vroeg of laat uit elkaar barsten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

5 redenen waarom de Dollar NIET in elkaar klapt

Met 2 zware aandelencrashes in de laatste 15 jaar en het gevoel dat een volgende crash voor de deur staat, met het gevoel dat de groeilanden steeds meer afwillen van de Amerikaanse dollar en met de tanende globale invloed van de politieke leider in de VS zijn veel analisten het er over eens dat de Amerikaanse dollar op zijn laatste benen loopt. Financial Sense ziet 5 redenen waarom de dollar NIET in elkaar gaat zakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

Roubini trekt aan de bel: het dreigt fout te lopen

Nouriel Roubini trekt aan de alarmbel: het dreigt allemaal fout te lopen. En ditmaal niet in de economie maar wel in de politiek. Hoewel er wel een verband bestaat tussen beiden. Roubini verwijst namelijk naar wat zich in een aantal Europese landen op het politieke vlak aan de hand is. En dat is allemaal niet zo goed.

De uitslag van de Europese verkiezingen liet daaromtrent weinig discussie bestaan. De populistische anti partijen (anti Europa, anti migratie, anti besparingen, etc.) boekten in heel wat landen een grote overwinning. Volgens Roubini moet de oorzaak van de opkomst van deze populisten gezocht worden bij het zwakke economische herstel in de eurozone.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014

'Duitse export naar Rusland daalt sterk'

De export van Duitsland naar Rusland neemt dit jaar door de sancties tegen Rusland naar schatting met een vijfde af.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs