EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22186 tot 22190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Goudpremie in India is nog steeds hoog

Tot nader order is India de op 1 na grootste consument van goud. De nummer 1 plaats werd overgenomen door China nadat de Indische regering het nodig vond om de invoerbelasting op goud te verhogen. Maar de goudhonger van de Indiërs blijft hoog en dat wordt treffend aangetoond door de premie die voor fysiek goud betaald moet worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

43% van de Amerikaanse huiskopers betaalt in cash

De Amerikanen kopen nog steeds in bijna de helft van de gevallen hun huis via all-cash deals, hoewel de grote speculanten zich inmiddels opnieuw hebben teruggetrokken uit de markt. Die all-cash deals waren in de eerste drie maanden van dit jaar goed voor bijna 43 procent van alle verkopen. Dat is alleszins een hoog percentage.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Russisch parlement schrapt 90 procent Cubaanse schulden aan Sovjet-Unie

Het Russische parlement heeft een akkoord tussen Rusland en Cuba bezegeld waardoor 90 procent van de enorme schuldenberg van Havana aan de voormalige Sovjet-Unie wordt kwijtgescholden. De schulden vertroebelden de relatie tussen de twee geallieerden tijdens de Koude Oorlog.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Goudmijnsector failliet bij goudprijs $1300

De goudmijnsector is eigenlijk failliet bij een goudprijs van $1300 per troy ounce. Dit is de stelling van Mark Bristow, CEO van Randgold Resources. Volgens Bristow is de goudwinningindustrie niet in staat om rendement te maken bij een goudprijs van $1300 of lager. De consequentie van een falende goudmijnsector zou tot gevolg hebben dat het aanbod van goud daalt, de goudprijs op zou moeten lopen bij een gelijk blijvende fysieke vraag.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Goudanalist

Goudanalist Jeff Nichols vindt dat nu de tijd rijp is om goud te kopen. Nichols is een gerespecteerde Goud Analist uit New York. Hij adviseert beleggers om een deel (5 tot 10%) van de beleggingsportefeuille met goud te verrijken. Goud biedt volgens Nichols een aantal voordelen in de beleggingsportefeuille zoals diversificatie, minder volatiliteit, risicobeperking en inflatie bescherming. Hij geeft aan zelf geen gold-bug te zijn maar is uitermate positief over goud op lange termijn.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs