Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 22186 tot 22190
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Spaanse huizenmarkt in coma

De Spaanse huizenmarkt is in 2008 volledig ingestort. Een wereldwijde financiële crisis deed de vraag naar Spaans vastgoed als sneeuw voor de zon wegsmelten. De prijsdaling die volgde had een versterkend effect. Het resultaat: er wordt nauwelijks nog iets gebouwd in Spanje, de hele bouwsector is in een diepe slaaptoestand gedoken.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Na Oekraïne... IJsland? Betogers willen wel bij de EU...

Voor de tweede dag op rij betogen pro-EU-activisten in Reykjavik tegen een voorstel in het parlement om de aanvraag voor toetreding tot de EU te schrappen. Dat meldt de Iceland Review. 

De betogers staan er op dat het referendum omtrent toetreding - dat hen beloofd was - er nu ook komt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

'2014 loodzwaar jaar voor huizenbouwers'

Ook 2014 wordt voor veel bouwbedrijven een loodzwaar jaar, mede doordat verschillende woningcorporaties een streep door hun bouwplannen hebben gehaald.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Aantal werklozen in Duitsland daalt verder

De werkloosheid in Duitsland is in februari voor de derde maand op rij gedaald. Dat maakte het Duitse federale arbeidsbureau vandaag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Fed kan de markten sturen, tot …

De Amerikaanse economie groeide in het derde en vierde kwartaal van 2013 met 3 %, wat bemoedigend is. Maar sinds begin dit jaar komen er steeds meer gemengde signalen op de markt af. Chris Martenson legt op Boom Bust TV uit wat er gaande is.