EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22191 tot 22195
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

IMF verstrekt lening van 17 miljard dollar voor Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft gisteren een lening verstrekt van 17 miljard dollar (12,2 miljard euro) aan Oekraïne. Deze steunmaatregel is volgens IMF-topvrouw Christine Lagarde nodig zodat het land niet verder instort door de aanslepende crisis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

Dow Jones sluit op recordstand

De beurzen in New York lieten woensdag een licht positieve reactie zien op de uitkomst van de beleidsvergadering van de Fed, waarna de Dow-Jonesindex een nieuw record bereikte. De beslissing van de Fed om het maandelijkse steunbeleid met 10 miljard dollar terug te schroeven, was echter algemeen verwacht en ook het begeleidende commentaar bood weinig nieuwe inzichten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

Venezuela trekt minimumloon op met 30 pct... wegens inflatie van 60 pct

Het minimumloon in Venezuela wordt met 30 procent verhoogd, omdat de inflatie er zowat 60 procent bedraagt. Dat heeft president Nicolas Maduro vandaag bekendgemaakt. De inflatie in Venezuela is bij de hoogste ter wereld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

Euromania - wereldpremiere 11 mei 2014

The European Union is rapidly becoming a more important part of the daily life of European citizens. National countries have decided to transfer important powers in an unprecedented way. Budgetright, energy policies, border control and monetary issues are all decided upon by Brussels.

Lees verder op euromaniafilm.com
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Fed bouwt steunbeleid verder af

Dat bleek woensdag na afloop van de vergadering van het beleidsbepalende comité van de Fed.

Dat bleek woensdag na afloop van de vergadering van het beleidsbepalende comité van de Fed.

Het bedrag waarvoor de Fed maandelijks obligaties opkoopt wordt, zoals economen in het algemeen hadden verwacht, met 10 miljard dollar verlaagd tot 45 miljard dollar (32 miljard euro).

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs