EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22196 tot 22200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

Is palladium beter dan goud ?

Palladium bereikte recent het hoogste niveau in 13 jaar. De prijs van dit edelmetaal steeg al 20 % dit jaar tot $ 900. Problemen met het aanbod, voornamelijk door de stakingen in Zuid-Afrika en de sancties tegen Rusland, hebben de markt voor palladium ernstig verstoord.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

Malaysia Airlines gaat tot 4.000 banen schrappen

Malaysia Airlines overweegt naar aanleiding van de twee rampen die het bedrijf dit jaar te verduren kreeg fors in te grijpen. Bronnen stellen dat gekeken wordt naar een banenreductie, het eventueel schrappen van bestellingen voor vliegtuigen en het vervangen van de bestuursvoorzitter.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 augustus 2014

Waarom blijven Facebook en Twitter zo sterk groeien?

Facebook en Twitter zijn twee sociale media platformen waar de mensen tegenwoordig veel tijd op spenderen en ze worden steeds maar groter. Beide bedrijven konden ook schitterende resultaten voorleggen in het tweede kwartaal, geholpen door de Wereldbeker voetbal. Twitter en Facebook blijven unieke bezoekers toevoegen. Hierdoor zullen ze sterker blijven groeien dan het gemiddelde in de industrie, zegt Youssef Squali van comScore.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

Dorothy’s Silver Shoes, of het opnieuw monetariseren van de Silver Dollar van de USA

Waarom zouden we niet opnieuw de Silver Dollar tot geld (wettig betaalmiddel) maken? Dit zou de 'silver dollar' en haar bijkomstige zilveren munten in circulatie kunnen brengen naast de FRNs - 'Federal Reserve Notes'. Er zijn een aantal redenen te bedenken die deze actie mogelijk maken en er is er slechts ëën die als een onbelangrijk materieel obstakel kan worden beschouwd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

TA Special: krijgt olie een langetermijnkoopsignaal?

Het is moeilijk te geloven: ondanks alle geopolitieke spanningen in energiegevoelige regio’s (Oekraïne, Midden-Oosten) geeft de olieprijs geen krimp. Zou de vertragende economische groei op wereldvlak de oorzaak zijn dat het olievraag (en dus de prijs) afneemt ? Dit soort van speculaties laten we aan economisten over. Als technische analisten denken we dat het antwoord te vinden is, in het langetermijnverkoopsignaal van de MACD-indicator in 2012 (zie verder). Tot op heden is deze indicator nog geen nieuw koopsignaal gegeven waardoor de olieprijs (we refereren hier naar de Brent olie, de grafiek van de Amerikaanse WTI ziet er hetzelfde uit) in een dalende trend blijft zitten.

Niettemin lijkt er op de daggrafiek potentieel voor een trendommekeer te bestaan. Als we vandaar naar een beter technisch beeld op de week- en maandgrafieken kunnen gaan, mogen we ons in de komende maanden aan een koopsignaal op lange termijn verwachten en loont het om van een short- naar een longpositie te gaan. In de volgende grafieken een overzicht van het technisch beeld van de olieprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs