Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 22201 tot 22205
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

'Economische crisis is nog niet voorbij'

De economische crisis is nog niet voorbij omdat er op fundamentele punten nog teveel onduidelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

Is zilver nog te duur tegenover goud?

We hoeven u uiteraard niet te vertellen dat 2013 een belabberd jaar is geweest voor de edelmetalen. Ondanks een beperkt herstel tijdens de laatste week zullen bezitters van goud en zilver met zeer gemengde gevoelens terugblikken op het voorbije jaar. Eigenlijk was het niets anders dan kommer en kwel in 2013.

Bron: deredactie.be
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

[...]

Intussen heeft ook kredietbeoordelaar Fitch gedreigd met een ratingverlaging van Rusland. Gisteren had Standard & Poor's dat al gedaan. Rusland bezit nu nog een rating van BBB, dat is twee stappen boven de "junk status". Afdalen op die ladder zou buitenlandse financiers ervan weerhouden om nog leningen aan Moskou toe te staan, wat de economie nog verder kan vertragen. De private sector in Rusland zou dan bij de overheid moeten aankloppen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

John Embry: “Blijf sterk, bezit goud & zilver en wacht …”

Volgens John Embry van Sprott Asset Management is de wereld niet wat het lijkt. Er zijn veel te veel schulden, in alle landen en op alle niveaus. Als je te veel schulden hebt, kan je geen nieuwe schulden creëren om de economie te laten groeien. In die situatie zitten we nu globaal. Alle reeds gemijnd goud ter wereld is zo'n $ 7 biljoen waard, dit is veel te weinig om de bordjes gelijk te hangen. Er is dus een veel hogere goudprijs nodig.

Bron: co.uk
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

Aandelen Novatek kelderen 13% na sancties VS

Shares in Russia's largest private gas producer, Novatek, have crumbled by nearly 13% after the US imposed strict sanctions on Vladimir Putin's inner circle and his country.

Novatek is co-owned by Gennady Timchenko and he is part of the 20-strong Russian officials list, which has sanctions imposed on each of them by President Barack Obama, due his alleged links with Putin.