Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 22211 tot 22215
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

7 signalen die aangeven dat de autoverkoop de volgende jaren enkel kan dalen

Ondanks de ambitieuze doelstellingen van de globale auto-industrie bereikt de wereld binnenkort haar peak car moment, schrijven Jeff Green en Keith Naughton op Bloomberg. Daarna zal de industrie geconfronteerd worden met een jaarlijks dalende vraag. In de V.S. zou dat moment overigens nu al bereikt zijn. Green en Naughton steunen hun voorspelling op de volgende trends.

Bron:
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Schat van 1400 gouden munten gevonden in Californië

In Californië hebben een man en een vrouw letterlijk een pot met goud gevonden. De vondst werd vorig jaar al gedaan, maar is nu pas bekend gemaakt. Op hun eigen grondgebied zagen ze een glimmend object, wat al snel een gouden munt bleek te zijn. Ze begonnen te graven en haalden achter elkaar diverse blikken vol met gouden munten uit de grond. In totaal werden er acht blikken opgegraven, een schat van meer dan 1.400 munten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

'Zwitserse bank hielp belastingontduikers VS'

De Zwitserse bank Credit Suisse heeft een actieve rol gespeeld bij belastingontduiking door Amerikaanse klanten. 

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

De EU telt 4,1 daklozen... en 11 miljoen leegstaande woningen

In de EU staan 11 miljoen woningen leeg- voldoende om meer dan twee maal alle daklozen op het Continent te huisvesten. Dat blijkt uit cijfers die de Britse krant The Guardian publiceert op basis van de statistieken die in alle EU-landen beschikbaar zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Is Mt. Gox het begin van het einde voor Bitcoin?

De laatste 2 dagen waren een nachtmerrie voor vele Bitcoin-believers. De massale fraude bij Mt. Gox is zelfs nog niet het grootste probleem voor Bitcoin. Dat men probeerde de fraude, die al lange tijd bezig zou zijn, in de doofpot te steken, is mogelijk de grootste schade aan het imago van Bitcoin. Bitcoin was de munt die alles zou veranderen, vooral door zijn transparantie.

Mt. Gox zou samen met andere partijen al langer op de hoogte zijn van de gestolen bitcoins, en de diefstal op een slinkse wijze willen verbergen. Ook zou het handelsplatform op verschillende manieren proberen om op een frauduleuze wijze opnieuw aan bitcoins te komen.