EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22211 tot 22215
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

China is een ware export gigant

De afgelopen tijd werd China vaak slecht in het daglicht gezet. Dit is overigens ook volledig terecht, want de Chinese economie is in een vertraging terecht gekomen. En deze vertraging kan er voor zorgen dat de groeidoelstelling van dit jaar niet gehaald wordt. Toch is het ook goed om China eens van een andere kant te bekijken. Europa en Amerika hebben overigens ook slechte tijden beleefd en China lijkt daar nu last van te hebben. Toch is de Chinese export verbluffend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

17.000 huizen verkocht in april, beste maand in zes jaar

In april van dit jaar werden de meeste huizen verkocht sinds het uitbreken van de crisis. Dat blijkt uit de woningmarktindicator van Makelaarsland. Volgens de indicator wisselden 17.000 huizen van eigenaar en waren er maar liefst 150.000 woningbezichtigingen.

Lees verder op hypotheken-platform.nl
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

ABN verhoogt koersdoel goud

ABN heeft haar koersdoel voor goud verhoogd van $800 naar $925 per troy ounce. Dat is nog steeds ver beneden de actuele goudprijs van $1.280 per troy ounce. Analisten van de bank zijn van mening dat een herstellende economie de vraag naar goud negatief zal beïnvloeden. In de eerste vier maanden van dit jaar steeg de goudprijs met bijna 8%.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

Goudgevecht: Peter Schiff versus Paul Krake

Peter Schiff heeft geen schrik om mondeling het gevecht aan te gaan over goud met de beren. Dat was recent opnieuw het geval op CNBC. Goud stond recent onder druk door de volatiele omgeving, de situatie op geopolitiek vlak en de vrees voor deflatie, met name in Europa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

Eurolanden ronden betalingen aan noodfonds af

De eurolanden hebben het laatste deel van het beloofde kapitaal voor hun structurele noodfonds gestort. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs