Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 22216 tot 22220
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Interview: Goud, Geld en Bitcoin

Paul Buitink van deBitcoin.org sprak met Frank Knopers van Marketupdate.nl over goud, geld en bitcoins. Hoe verhouden deze drie zich tot elkaar? Is Bitcoin een alternatief voor geld, goud of beide? Het interview duurt een half uur.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

De Verenigde Staten zal zijn dollar nooit laten vallen

Charles Hugh Smith praat over de Amerikaanse “Deep State” als een netwerk die zich bezig houdt met het overleven van de Verenigde Staten als natie en vooral als grootste en machtigste natie ter wereld. Deep State bestaat uit financiële, militaire, politieke, diplomatieke ... invloeden - invloeden op energie, grondstoffen, de dollar ...

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

EU verlaagt invoertarieven voor Oekraïne

Oekraïne kan makkelijker gaan exporteren naar de Europese Unie. Als gebaar van steun verlaagt de EU haar invoertarieven voor Oekraïense goederen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Italiaanse bank lijdt recordverlies van 15 miljard euro

De Italiaanse bank UniCredit heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar een nettoverlies geleden van 15 miljard euro en verwacht de komende jaren zo'n 8500 banen te schrappen. 

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Ssst... Tegen niemand zeggen... In alle stilte worden de salarissen van de EU-ambtenaren weer verhoogd

De Europese regeringen hebben een principeakkoord gesloten over het langlopende conflict over de salarissen voor Europese ambtenaren in de periode 2011 en 2012. Eind december 2011 stapten de Europese lidstaten naar het Europees Hof van Justitie om een loonsverhoging voor de ambtenaren van de Europese Commissie tegen te houden. Ze kregen van het Europese Hof gelijk, in die zin dat er in die jaren sprake was van een bijzondere economische situatie, waardoor de Raad mocht afwijken van de gangbare verhoging van de salarissen.