EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22226 tot 22230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Crisis in Oekraïne kan de olieprijs laten exploderen

De olieprijs wordt op de eerste plaats natuurlijk bepaald door vraag en aanbod maar daarnaast zijn de prijzen voor energie natuurlijk ook gevoelig aan geopolitieke gebeurtenissen. Met name onrust in het Midden-Oosten was in het verleden een factor die de olieprijs door het dak kon jagen.

Dat gold dan vooral voor Brent crude, de olie uit de Noordzee die vanwege de afhankelijkheid van Europa van olie uit het gebied van de Perzische Golf het meest gevoelig is voor schokken op het geopolitieke front. Voor de Amerikaanse West Texas Intermediate geldt dit al in veel mindere mate.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Olieprijs wordt door overaanbod nog altijd afgeremd

De U.S. crude futures slagen er maar niet in om een vuist te maken. De prijs voor een vat West Texas Intermediate schommelt nu al maandenlang in een smalle range zonder dat iets of iemand die prijs in beweging lijkt te kunnen krijgen. Het verhaal van de Amerikaanse crude is er natuurlijk eentje van het schaalolie en –gasverhaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Spaanse werkloosheid daalt

Het aantal werklozen in Spanje neemt verder af. Dat heeft het ministerie van Arbeid vandaag bekendgemaakt in Madrid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

US Mint ziet verkoop gouden munten halveren

Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste helft van dit jaar veel minder gouden munten verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. In 2013 kreeg de markt nog een sterke impuls door de daling van de goudprijs, maar nu de prijs weer een beetje begint te stijgen wordt er weer minder fysiek goud gekocht.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Moeten we ons zorgen maken over de huizenmarkt?

Warren Buffett is, zoals algemeen wordt aangenomen, de beste investeerder in de wereld. Hij heeft de afgelopen jaren weliswaar matig gepresteerd met zijn investeringsfonds Berkshire Hathaway, maar gedurende zijn loopbaan van meer dan 50 jaar heeft Buffett zijn sporen meer dan verdiend.

In een interview met CNBC’s Becky Quick toonde Warren Buffett zich van een kant waarlangs we hem nog niet kende. Hij bleek namelijk een klaar en duidelijke visie te hebben over de Amerikaanse huizenmarkt. Buffett gaf eerlijk toe dat de situatie op die markt hem de wenkbrauwen deed fronsen. Want het beeld is allesbehalve bemoedigend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs