EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22226 tot 22230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

Legendarische quotes van een legendarische belegger

Jim Rogers maakte naam en faam wanneer hij het Quantum Fund oprichtte samen met Georges Soros. In 2007 pakte hij zijn fortuin bij elkaar en verhuisde hij naar Singapore waar hij in feite short gaat op het westen en long gaat op de groeimarkten. Rogers heeft briljante inzichten die dan ook leiden tot legendarische quotes – Business Insider:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

Dit Ierse eilandje zit sinds de crisis zonder jongeren

Duizenden jonge Ieren verlieten hun vaderland sinds het uitbreken van de crisis. Het Ierse platteland kampt met sluitende kroegen en scholen, en slinkende sportteams.

Sinds het uitbreken van de kredietcrisis in 2008 hebben maar liefst 200.000 Ieren hun land verlaten om werk te zoeken. Dat is het hoogste emigratiecijfer van de hele Europese Unie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

4 vragen die opgelost moeten worden om de toekomst van goud te kennen

Het is geen goede week voor goud. Volgens CNBC verliest het edele metaal terrein voor de vijfde keer keer op rij, in het voordeel van de Amerikaanse dollar. De spotprijs voor het goudgeel goedje staat op 1277 USD per ounce. Dat is het laagste niveau sinds 19 juni.

Blijkbaar heeft goud al langer te lijden onder de sterkte van de Amerikaanse dollar. Traders op de beurs beweren dat de neerwaartse druk onvermijdbaar is sinds het voortschrijdend gemiddelde van 200 dagen naar een piek is geschoten van 1 284 USD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

Komt het nog goed met zilver ?

De zilverprijs en de goudprijs krijgen vandaag weer een kleine tik te verwerken. Maar terwijl de goudprijs nog steeds in een opwaartse beweging zit sinds de dubbele bodem van juni-december 2013, zien we dit niet bij zilver. Het lijkt ondertussen al een eeuwigheid dat zilver rond $ 20 beweegt, beleggers worden dan ook nerveus en wachten op een uitbraak – naar boven of naar beneden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

Column Kees de Kort | Een klein stapje in de goede richting

Voor de derde maand op een rij is het aantal werklozen in Nederland gedaald, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek vanochtend. "Goed nieuws", zegt BNR's Kees de Kort. "Want banen en inkomens zorgen voor economisch herstel."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs