Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 22226 tot 22230
Bron: wordpress.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Volledige goudvoorraad Oekraïne naar de FED

Volgens William Kaye, Founding Partner en Vice Chairman van de The Pacific Group, is de totale goudvoorraad van de Oekraïne gisteren naar overgebracht naar Verenigde Staten. Het goud zou via Boryspil Airport in Kiev naar New York gevlogen zijn. Het zou gaan om in totaal 33 ton goud wat een waarde heeft van zo’n $1,5 tot $2 miljard.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Bedrijven mogen eerste particuliere banken in China opzetten

Vijf bedrijven, waaronder de internetgiganten Alibaba en Tencent, zijn uitverkozen om de eerste vijf particuliere banken in China op te zetten. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Dit is traditioneel het slechtste seizoen voor goud

De goudprijs beweegt zeer dikwijls in seizoensgebonden patronen. Uit meer dan 40 jaar van data, inclusief berenmarkten en stierenmarkten, blijkt dat maart traditioneel de slechtste maand van het jaar is. Maar dit wil ook zeggen dat goud kopen in de maand maart een zeer goede belegging is voor de rest van het jaar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Tekort handelsbalans Japan naar nieuw record

Het tekort op de handelsbalans en de lopende rekening van Japan is in januari verder opgelopen. De lopende rekening liet een tekort zien van 15 biljoen yen, een nieuw record. Sinds 2012 is Japan getransformeerd van een exportland naar een importland. Dat is voor een belangrijk deel te wijten aan de import van fossiele brandstoffen. Het Abenomics stimuleringsprogramma is nog geen succes gebleken...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Economische transitie China heeft verstrekkende gevolgen

De opdracht is bekend: de Chinese economie moet een bocht van 45° maken, ze zal zich moeten transformeren van een export- naar een consumptiegerichte economie. Makkelijk is de opdracht niet. Eigenlijk komt dit neer op het laten draaien van een groot schip in een klein dok.