EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22231 tot 22235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

EU en VS leggen nieuwe sancties op aan Rusland

De Europese Unie en de Verenigde Staten hebben besloten Rusland een reeks nieuwe sancties op te leggen wegens de aanhoudende agressie tegen het buurland Oekraïne. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

Banken modelleren eigen solvabiliteit

Zolang mijn zoon niet in Duitsland komt, zal zijn gebrek aan Duitse taalvaardigheid niet snel in de gaten lopen. Dat geldt ook voor banken. Voor Duitsland moet dan ‘een flinke crisis’ gelezen worden en voor taalvaardigheid ‘solvabiliteit’.

Zolang mijn zoon niet in Duitsland komt, zal zijn gebrek aan Duitse taalvaardigheid niet snel in de gaten lopen. Dat geldt ook voor banken. Voor Duitsland moet dan ‘een flinke crisis’ gelezen worden en voor taalvaardigheid ‘solvabiliteit’.

Banken gebruiken ingewikkelde rekenmodellen om hun eigen solvabiliteit te modelleren. Het lastige daarvan, is dat toezichthouders zich per bank in de specifieke geesteskronkels van de opstellers van het model moeten wringen om te controleren of het op zichzelf wel correct is geprogrammeerd. En dan leiden deze modellen ook nog eens altijd tot lagere solvabiliteit dan in de klassieke gestandaardiseerde methode voor banken...  Zie daar de paradox: een sector die heeft laten zien overvallen te kunnen worden door de realiteit van de markt, heeft nog steeds het recht zijn eigen solvabiliteit te berekenen.

[...]

Lees verder op 10talks.com
Geplaatst op: woensdag 16 juli 2014

Goudimport India stijgt 65%

Goudimport India is in de maand juni sterk toegenomen. India is het tweede land, na China, qua goudconsumptie. De import van goud in juni van dit jaar steeg 65%, in vergelijking met een jaar eerder, nadat de centrale bank meer banken en handelaren toeliet om edelmetaal in het buitenland te kopen. Het handelstekort liep op naar $11,8 miljard, het hoogste punt in 11 maanden. Afgelopen week maakte India bekend dat de importheffing op goud gelijk bleef op 10% terwijl de markt juist rekende op een verlaging van de importheffing op goud ( lees het artikel hier).

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 16 juli 2014

Nog altijd stijgende werkloosheid onder recent afgestudeerden

Steeds meer afgestudeerden en gediplomeerde schoolverlaters zitten zonder baan, blijkt uit cijfers van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, onderdeel van de Universiteit van Maastricht. Vooral in het mbo is de situatie schrijnend: sinds 2008 is het aantal werkloze gediplomeerden meer dan verdrievoudigd.

Lees verder op vacatures.nl
Geplaatst op: woensdag 16 juli 2014

Europees Parlement stemt in met toetreding Litouwen tot eurozone

Het Europees Parlement heeft vandaag met grote meerderheid een positief advies gegeven over de invoering van de euro in Litouwen. Als ook de lidstaten later deze maand het licht op groen zetten, wordt de Baltische staat op 1 januari volgend jaar de 19de lidstaat van de eurozone.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs