EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22231 tot 22235
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Spaanse werkloosheid flirt met grens van 26 procent

De werkloosheidsgraad in Spanje is tijdens het eerste kwartaal verder opgelopen tot 25,93 procent, van 25,73 procent drie maanden eerder. Dat blijkt uit officiële statistieken. De Spaanse werkloosheidsgraad nadert daarmee opnieuw haar historisch record van een jaar geleden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Spanje wordt de uitblinker van 2014

Grondige hervormingen brachten Spanje in een diepe crisis. Hoge werkloosheid, dalende huizenprijzen en lagere lonen waren het gevolg. Maar was dat allemaal zo slecht? De ongezonde excessen worden weggesneden, zodat de Spanjaarden zonder de bagage uit het verleden een nieuwe start kunnen maken. Een analyse van Cor Wijtvliet.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Sector van de goudmijnen heeft facelift ondergaan

Pompen of verzuipen, zo luidde het motto van de goudmijnaandelen toen ze vorig jaar verrast werden door een prijsval bij het goud. Die had niemand zien afkomen, ook de managers van de goudmijnen niet. Ogenschijnlijk waren er namelijk geen factoren die een dergelijke prijsval bij het goud hadden laten vermoeden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Steeds meer Belgen kunnen verzekeringspremie niet betalen

Steeds meer Belgen kunnen hun verzekeringspremie niet meer betalen. Dat zegt Daniel Frala, directeur van Datassur, dat de zwarte lijst in de verzekeringssector beheert, vandaag in De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Woningmarkt is helemaal uit balans geraakt

Onze reguliere media heeft ons de laatste weken bestookt met enkel positieve berichtgeving over de Nederlandse woningmarkt. Het gaat volgens de MSM weer fantastisch met de woningverkopen. Ik durf het echter aan om te beweren dat ondanks hogere verkoopcijfers er nog geen sprake is van een herstellende woningmarkt. Bij een gezonde woningmarkt in een dichtbevolkt land als Nederland zouden de prijzen in alle regio’s moeten stabiliseren. Eerder zou je niet kunnen spreken van een landelijk florerende huizenmarkt. Als er sprake is van een “grote volksverhuizing” vanuit de plattelandregio’s naar de stedelijke gebieden, dan hebben we geen gezonde woningmarkt maar juist een markt die uit balans is geraakt.

Lees verder op biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs