EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22241 tot 22245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 6 juli 2014

Een Eeuw Slavernij - de geschiedenis van de FED

What is the Federal Reserve system? How did it come into existence? Is it part of the federal government? How does it create money? Why is the public kept in the dark about these important matters? In this feature-length documentary film, The Corbett Report explores these important question and pulls back the curtain on America's central bank.

Lees verder op
Geplaatst op: zondag 6 juli 2014

Total ceo

The USA is fast running out of friends to support its 'exorbitant privelege'. Having alienated the Germans over NSA-eavesdropping, 'boomerang'd the Russians into de-dollarization, tariffed and quantitatively eased China into diversification, and finally 'punished' France into discussing the dollar's demise; it appears no lessor person than the CEO of Total (the world's 13th biggest oil producer and Europe's 2nd largest), believes "There is no reason to pay for oil in dollars." Clearly, based on Christophe de Margerie's comments, that we have passed peak Petrodollar.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 6 juli 2014

JPMorgan erkent omzeilen sancties Soedan

Na de miljardenboete voor BNP Paribas meldt JPMorgan Chase dat het de Franse zakenbank 'zonder opzet' heeft geholpen om eveneens sancties tegen het regime in Soedan te ontwijken. De Amerikaanse bank wacht mogelijk later een miljardenboete.

Bloomberg citeert uit rechtbankdocumenten waarin de Amerikanen gedeeltelijk schuld bekennen bij miljardentransacties tot $6,4 miljard die BNP voor het Soedanese regime buiten het toezicht hield.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 6 juli 2014

Goud en zilver report (Week 27)

De goudprijs steeg de afgelopen week met 0,78% naar €971 per troy ounce. Bij gebrek aan richtinggevend nieuws doet ook de goudprijs weinig. Cijfers van verschillende munthuizen laten zien dat de vraag naar fysiek goud in de eerste helft van dit jaar kleiner was dan in dezelfde periode van vorig jaar. Beleggers kochten daarentegen wel bijna even veel zilver als in de eerste helft van recordjaar 2013.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 juli 2014

We stevenen af op een wereldwijde recessie

Volgens Alex Jones van InfoWars worden de signalen steeds duidelijker. In een begrijpelijke video betoogt hij dat de heersende elite ons aan het bewegen zijn richting een wereldwijde economische depressie. Hier en daar wellicht wat extremistisch, benadrukt hij dat we ons moeten opmaken voor een totale disfunctionele economie. Veroorzaakt door aangescherpte wetgeving, aanhoudende sociale en politieke crises, oorlogen, geënsceneerde terroristische aanslagen en de opzettelijke vernietiging door bankiers van de motor van de welvaart: de Verenigde Staten.

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs