EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22246 tot 22250
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

IMF stelt groeiverwachting China naar boven bij

De economie in China groeit dit jaar met 7,5 procent. Dat verwacht althans het Internationaal Monetair Fonds (IMF), blijkt maandag uit een rapport. Eerder had het fonds nog een groei van 7,2 procent voorspeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Tweede technologiebubble in 15 jaar tijd

Volgens David Einhorn (hedge fund manager bij Greenlight Capital) hebben we te maken met de tweede technologiebubble in 15 jaar tijd. Deze vraag werd al meerdere malen aan diverse analisten gevraagd. Zij wisten deze vraag te beantwoorden met een volmondig nee. David Einhorn is hier echter wel duidelijk in. Hij ziet een tweede bubble ontstaan in de technologiesector. En dat is een uitspraak waarbij we best even stil mogen gaan staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Schaliegas maakt North Dakota rijk

Schaliegas heeft het gemiddelde inkomen in North Dakota een sterke impuls gegeven. Was de staat jarenlang ongeveer even welvarend als South Dakota, inmiddels ligt het inkomen in de noordelijke staat door het Bakken schaliegas veld een kwart hoger.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Do not fight the Fed

Een bekende uitspraak onder de beleggers is de volgende: do not fight the Fed. En dit is direct een duidelijk standpunt. Wat de Fed wil, zal gebeuren. Tegen de Fed in handelen heeft dus meestal weinig zin. En afgelopen jaar was hier een perfect voorbeeld van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Witte Huis: nieuwe sancties treffen kring rond Poetin

Nieuwe strafmaatregelen die naar verwachting deze week door de Verenigde Staten worden ingesteld tegen Rusland treffen de kring rond de Russische president Vladimir Poetin. Dat heeft het Witte Huis zondag bekendgemaakt. De VS stellen de sancties in vanwege de Russische acties ten aanzien van Oekraïne. Ook de Europese Unie overweegt meer sancties in te stellen.

Adviseur nationale veiligheid Tony Blinken zei dat de huidige sancties vooral bedoeld zijn om de Russische economie te schaden. Maar in het programma State of the Union van CNN zei hij dat de nieuwe strafmaatregelen vooral de mensen in de kring rond Poetin zullen treffen.

Lees verder op ad.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs