Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 22246 tot 22250
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Centrale bank Japan houdt geldkraan wijd open

De centrale bank van Japan heeft wederom unaniem besloten de geldkraan open te houden.  

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Wil je beleggen in Rusland? Lees dit eerst

Russische aandelen zijn goedkoop, spotgoedkoop ... zo goedkoop dat je er op lange termijn bijna geen geld mee kan verliezen. De oorlog met Oekraïne zorgt er voor dat Russische aandelen nog goedkoper geworden zijn. Gemiddeld noteert de Russische beurs aan een koers/winstverhouding van 5,5!! Bijna ongezien. Maar is het wel het juiste moment om in te stappen? -

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Ook Brits goud in trek

De goudprijs is enkele dagen op rij lichtjes gedaald en meteen wordt er door zwartkijkers opnieuw moord en brand gespeeld. Er wordt gesproken over een nieuwe corrigerende beweging die ver kan reiken. We zouden ons daar niet al te veel zorgen over maken. Weet u namelijk wat de Britten doen? Die blijven gewoon goud kopen, zoals ook de Amerikanen, Chinezen, Indiërs etc.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïne verscheept zijn goud naar de Verenigde Staten

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn goudvoorraad, zo'n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het goud ondergebracht worden bij de Federal Reserve. Waar de Fed er niet in slaagt meer dan 5 ton goud naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Is verrassend groot handelstekort voorbode van harde Chinese landing?

Eén van de risico’s die de vooralsnog schuchtere heropleving van de wereldeconomie bedreigen is een mogelijke sterke groeivertraging in China. Hoewel alle waarnemers er ons al enkele tijd voor waarschuwen dat de groei daar niet even hoog kan blijven als vroeger, gaan de meeste analisten er toch van uit dat we niet echt moeten vrezen voor een zogenaamde harde landing van de Chinese economie.