Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 22261 tot 22265
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

VS bereid om 'bankroet' Oekraïne financieel te helpen

De Verenigde Staten zijn bereid om Oekraïne financiële hulp te bieden als aanvulling op de steun van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), meldt het Witte Huis. De nieuwe leiders van Oekraïne denken dit jaar ruim 25 miljard euro hulp nodig te hebben om de economische situatie te stabiliseren. Zonder buitenlandse hulp koerst het land af op een bankroet.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Het grootkapitaal heeft een enorme zeepbel opgeblazen

Vaak heb ik het over geschiedenis en dan wel in het bijzonder over lang geleden. Maar hoe zit het  nu met de meer recente geschiedenis? Een heel bijzonder, zeer korte en krachtige beschrijving is te vinden de GATA site. Overigens wel een stuk uit 2007 dat ooit met toestemming van de schrijver Peter Millar, die dit het jaar daarvoor geschreven had, op de GATA site verscheen. Wat Peter Millar daarin beschrijft is de periodieke opwaartse revaluatie van goud. Daarbij legt hij de nadruk dat deze revaluatie als mechanisme dient om uit een deflatoire schulden depressie aan het einde van een economische golfbeweging te geraken. Iets dat we tegenwoordig ook kunnen waarnemen, als je daarvoor tenminste openstaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Déja vu op de goudmarkt? Precies terug ’75 – ’76

Gold Stock Analyst Garrett Goggin heeft een interview met Kitco. Garrett Goggin ziet veel gelijkenissen tussen de huidige goudmarkt en de goudmarkt in 1975 - 1976. De goudmarkt is volatiel, je moet er een sterke maag voor hebben om hier door te komen, maar dan liggen er ook veel opportuniteiten klaar, aldus Goggin.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

De goedkoopste Kilomunten zilver!

Onlangs heeft de grootste vergelijkingssite op het gebied van edelmetalen in Nederland de kilomunten zilver aan haar site toegevoegd. Benieuwd wat ze kosten? Klik voor een compleet overzicht op onderstaande link.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Dit zijn de 7 goedkoopste beurzen ter wereld

De goedkoopste beurzen ter wereld vindt u niet in verre oorden, maar gewoon in Europa. Beleggers op zoek naar koopjes vinden hier de 7 goedkoopste beurzen ter wereld.

De meeste waarnemers zijn het er over eens dat de lamp momenteel in Europa brandt. De Amerikaanse beurzen hebben een zeer sterk beursjaar 2013 achter de rug en zullen naar alle waarschijnlijk in 2014 op de rem gaan staan. Er is namelijk de Fed factor waar rekening mee moet gehouden worden.