Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 22261 tot 22265
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Dit model voorspelt een verdubbeling van de goudprijs

Gary Christenson van Gold Silver Worlds stelde een model samen dat volgens hem van 1971 tot 2013 een correlatie had van 0,98 met de “smoothed “ goudprijs. De kracht van het Equilibrium Gold Price (EGP) ligt er in dat het geen rekening houdt met de goudprijs, maar met factoren die een invloed kunnen hebben op de goudprijs. Volgens dit model kan de goudprijs dan nog eens verdubbelen de komende jaren.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Update week 10:

Week 10 van 2014 was de week waarin de onrust in Oekraïne enigszins afnam, de kwetsbaarheid van de Amerikaanse Dollar steeds duidelijker wordt, de CEO van een Bitcoin-Exchange dood werd aangetroffen en de baas van s ‘werelds grootste goudmijn de prijs van goud naar de $2000 ziet gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Het leven zoals het is “De wereld volgens Vladimir Putin”

Vele mensen en beleggers hebben nog geen idee wat er precies aan de hand is in Oekraïne. De kans is echter groot dat we over enkele jaren terugkijken op dit incident als een van de belangrijkste gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. Vladimir Putin wil niet alleen De Krim, Putin wil een nieuwe wereldorde - zonder dominantie van de Verenigde Staten - en De Krim is daarvan de eerste zet in het schaakspel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Gundlach: ‘Ik ga dit jaar voor obligaties en goud’

De geschiedenis herhaalt zich soms, maar dan meestal in een gewijzigde vorm. Dat geldt echter in veel mindere mate voor de beurzen. Het ene jaar is daar soms het spiegelbeeld van het vorige en dat heeft natuurlijk te maken met de gewijzigde omstandigheden op de markt.

Bron: belegger.nl
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Bitcoin is piramidespel

De econoom Nouriel Roubini, bekend vanwege zijn bearishe visie op vrijwel alle aspecten van de financiële markten, heeft het niet zo op de bitcoin. Volgens Roubini is de digitale valuta helemaal geen valuta, maar een piramidespel.