Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 22271 tot 22275
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Ex-secretaresse oplichter Madoff wil getuigen

Annette Bongiorno, de voormalige secretaresse van de Amerikaanse oplichter Bernard Madoff, is van plan zich voor de rechtbank als getuige te laten horen in de strafzaak die tegen Madoffs naaste medewerkers wordt gevoerd. Ook de ex-secretaresse zelf wordt verdacht van betrokkenheid bij de miljardenfraude.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Europa wacht een kronkelig pad

Het economisch herstel in Europa zal dit jaar sterk onregelmatig verlopen. En daar komt bij dat het zeker geen kwestie wordt van achterover leunen. Daarvoor waarschuwt UBS topman Weber.

Europa heeft de recessie van zich afgeschud, maar het herstel is, om de woorden van ECB topman Draghi te gebruiken, fragiel. En zo denkt ook de chairman van UBS erover, Alex Weber. Maar Weber gaat nog een paar stapjes verder dan Draghi, en kan dat ook vanuit zijn positie.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Interimpresident:

De zondag door het Oekraïense parlement tot interim-president gekozen Oleksandr Toertsjinov, lid van de pro-Europese Vaderlandpartij van onder andere Joelija Timosjenko en Arsenij Jatsenjoek, heeft vanavond in een op televisie uitgezonden "toespraak tot de natie" Moskou opgeroepen om de "Europese keuze" te respecteren die Oekraïne volgens hem heeft gemaakt. Hij waarschuwde wel dat de staatskas zo goed als leeg is.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Goud en Zilver report (Week 8)

De goudprijs bleef afgelopen week vrijwel gelijk op €964 per troy ounce, terwijl de zilverprijs vergeleken met een week geleden 1,41% hoger staat op €511,39 per kilo. De prijzen stabiliseerden boven het 200-daags gemiddelde, een positief signaal. 

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Goudupdate week 8: Goudprijs, bankruns, positie goud hedgefondsen +21% & onrust Caracas

Week 8 was de week van een licht hogere goudprijs, sterke toename van de positie van hedgefondsen in goud, bankruns in de Oekraïne en Thailand, cijfers van een ijzersterke fysieke zilvermarkt, China als grotere koper van goud dan India en onrust in Caracas Venezuela.