EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22271 tot 22275
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

De meest overgewaardeerde beurs in de wereld

Wat is de meest overgewaardeerde beurs in de wereld? Op deze vraag zullen we waarschijnlijk uiteenlopende antwoorden krijgen. Sommige investeerders zullen er op blijven hameren dat de Amerikaanse beurzen op de huidige niveaus zonder meer overbought zijn. Veel te duur dus en daarom te mijden.

Maar zijn de Amerikaanse beurzen wel de meest overgewaardeerde? Er zijn natuurlijk nog andere beurzen die kans maken op die titel en er is één beurs die maar al te vaak over het hoofd wordt gezien. We bedoelen dan de beurs van Parijs, een beurs die nochtans hoge toppen heeft geschoren. Waarbij inderdaad het slechte economische nieuws genegeerd werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Column Kees de Kort | De Amsterdamse binnenstad is Nederland niet

De industrie mag volgens het CBS misschien wel meer besteden, dat wil nog niet zeggen dat het ook met de arbeidsmarkt goed gaat. Kijk alleen al naar betalingsachterstanden op hypotheken, zegt BNR's Kees de Kort. "Die nemen nog steeds toe."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Rusland verhoogt rentetarief onverwacht

De Russische centrale bank heeft het belangrijkste rentetarief onverwacht verhoogd. Dat is vrijdag bekend geworden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

S&P verlaagt rating Rusland

De Amerikaanse kredietbeoordelaar Standard & Poor's schat de kredietwaardigheid van Rusland voortaan lager in. Het land krijgt nu de score BBB- in plaats van BBB. De vooruitzichten staan bovendien op "negatief" door de groeiende spanning rond Oekraïne.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Waarom is economische groei zo populair?

Het wereldwijde koor van economische geleerden draait allemaal om het magische woord ‘Groei’. Maar waarom is dat zo? Wat maakt deze enkele parameter nu zo speciaal en geliefd?

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs