EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22286 tot 22290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Weet de CIA wat er met het goud aan de hand is?

Investeerders in goud hebben dit jaar tot dus ver nog niet aan de feestdis gezeten. De goudprijs heeft enkele keren geprobeerd om uit de startblokken te komen maar het bleek telkens om een valse start te gaan. Iets of iemand houdt de goudprijs tegen, om welke reden dan ook. Maar recent werd een suggestie gedaan die tot nadenken stemt.

Weet de CIA meer over wat er met het goud aan de hand is? Er zou op de goudmarkt dan iets spelen wat van groot politiek belang is. Mogelijk heeft het te maken met China, mogelijk ook niet. De suggesties over de CIA werden tot dus ver door niets of niemand bevestigd. Vast staat alleen dat er een mysterieuze speler op de markt actief is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Profiteren van een stijging van de Australische beurs

Jaar na jaar raakt de economie van Australia meer en meer verweven met de Aziatische. We hebben al vermeld dat de Australische export naar China volgens een exponentiële functie is gegroeid. Maar ook naar Japan worden grote hoeveelheden Australische commodities uitgevoerd.

Japan is een belangrijke afnemer van Australisch aardgas. Volgens een nieuw report van de grootbank HSBC zullen de Aziatische markten in 2020 meer dan 80 procent van de Australische export afnemen. Momenteel is dat al 73 procent en de trend is dus alleen maar stijgend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Ontloop je verantwoordelijk niet – ook je geld moet je goed beheren

Men zegt wel eens dat de gewone man (of vrouw) niets te zoeken heeft op de aandelenbeurs als ze er niets van begrijpen, je beoefent toch ook geen chirurgische ingrepen op je eigen lichaam … Maar net zoals je zelf verantwoordelijk bent voor de gezondheid van je lichaam, ben je ook verantwoordelijk voor de gezondheid van je financiën. Deze verantwoordelijkheid mag je niet ontlopen, aldus Wyatt Research.

Je moet je geld beheren binnen je eigen mogelijkheden, maar dit wil niet zeggen dat je deze mogelijkheden niet mag uitbreiden. Door je kennis te verruimen, kan je veel goed doen voor je financiële toestand net zoals gezond eten en sporten gezond is voor je lichamelijke conditie. Daarom moet je met de volgende zaken rekening houden om je financiële toestand gezond te houden:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Britse werkgevers verdienen 143 keer meer dan werknemers

De toplui van bedrijven die genoteerd zijn op de Londense beurs verdienen gemiddeld 143 keer meer dan hun werknemers. Dat blijkt uit een studie van de denktank High Pay Centre.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Rusland overweegt invoerverbod voor Westerse auto's

In het geval van nieuwe sancties van Europa en de Verenigde Staten overweegt Rusland een importverbod voor auto's uit het Westen. Dat bericht de Moskouse krant Vedomosti vandaag op gezag van overheidsfunctionarissen. Een verklaring van het Kremlin is er voorlopig nog niet.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs