Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 22286 tot 22290
Bron:
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Hoe de belastingdienst uw spaargeld onteigent

Het is waarschijnlijk een van de meest waardevolle financiele lessen die aan kinderen kan worden geleerd: zet wat geld opzij voor later. Ook ik ben een groot voorstander van het opzij zetten van geld. Echt sparen doe ik alleen niet, want alles gaat direct in dividendaandelen. Maar daarover straks meer. Waar burgers jarenlang alleen weinig rekening mee hebben gehouden, is het feit dat de belastingdienst ook een graantje wil meepikken van het zuurverdiende spaargeld. En door de huidige lage rentestanden, levert een spaarder in het meest ongunstige geval tot soms wel 100 procent van de rente op het spaargeld in. Want de interest mag direct door naar de blauwe-evenloppenmaffia.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Dit is hoeveel goud China momenteel heeft

1.054 ton, dat is nog steeds de officiële goudvoorraad van de Chinese centrale bank, maar iedereen weet dat dit getal veel hoger ligt. Sinds 2009 hebben we geen update meer gekregen. De meeste beleggers gaan er dan ook van uit dat een nieuwe update over de goudvoorraad de prijs van goud fors omhoog zal stuwen.

Daily Reckoning denkt echter te weten dat de goudvoorraad momenteel 5.430,48 ton bedraagt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Gazprom schrapt aardgaskorting voor Oekraïne

Gazprom heeft dinsdag de prijs die Oekraïne voor aardgas moet betalen met ruim 40 procent verhoogd. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Het jaar is goed begonnen voor grondstoffen

Het jaar 2014 is tot nu toe een uitstekend jaar voor de grondstoffen. We zagen diverse grondstoffen met tientallen procenten stijgen, waardoor een investering in grondstoffen aan het begin van het jaar het meeste rendement had opgeleverd.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Wat is de beste manier om geld te sparen? 14 gouden tips

Het gaat weer beter met ons Nederlandje, daarom beantwoorden wij de vraag: Wat is de beste manier om geld te sparen? Wij geven hieronder de 14 gouden tips. En over een paar jaar gaat het natuurlijk weer minder, dan hoeven jullie niet bij ons aan te kloppen voor doekoe. Wij geven je nu goede raad: spaar, spaar en nog eens spaar. Als een appeltje voor de dorst, voor slechte tijden en voor nood en rampspoed. Hieronder de tips & om geld te sparen, natuurlijk gratis en voor niks!!!