EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22306 tot 22310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 17 augustus 2014

Grote problemen in Europa

De afgelopen tijd is de Europese economie vaak bekritiseerd. De strenge hervormingen die door de ECB zijn opgelegd aan de Eurozonelanden hebben niet het gewenste resultaat geleverd. Echter, Mario Draghi (voorzitter van de ECB) is nog steeds overtuigd dat deze hervormingen zullen helpen aan de wederopstanding van de Europese economie.

Deze wederopstanding komt op dit moment steeds meer in gevaar. Dit heeft vooral te maken met de Europese sancties die Europa tegen Rusland heeft opgelegd. Door deze eigen sancties wordt de Europese economie ook hard geraakt. Maar dat is nog niet alles. Rusland heeft recent namelijk ook sancties tegen Europa opgelegd en dat zorgt er voor dat de Europese economie nog meer geraakt wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 augustus 2014

De oplossing voor de bankensector

De Europese economie is in een vertraging terecht gekomen en de centrale bank van Europa probeert manieren te vinden om deze economie weer nieuw leven in te blazen. Dit lijkt vooralsnog onmogelijk te zijn. De rente is al verlaagd naar 0,15 procent, maar ook dat heeft nog niet echt kunnen helpen.

Als we ons verder richten op de bankensector dan zijn er nog voldoende waarnemers die ons waarschuwen voor deze sector. De banken zouden volgens deze waarnemers niet geleerd hebben van de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 augustus 2014

De VS zet pensioenen op de helling – dit kan hier ook gebeuren!!

In alle stilte heeft President Obama een wetsvoorstel goedgekeurd die de toekomst van de bedrijfspensioenen op de helling kan zetten. Alsof het nog niet genoeg is dat de toekomstige verplichtingen verre van gefinancierd kunnen worden, moeten de bedrijven in de Verenigde Staten minder geld aan de kant zetten. Op deze manier worden pensioenen helemaal niet meer betaalbaar over enkele jaren. Het simpele trucje hiervoor, kan ook hier worden toegepast.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: zaterdag 16 augustus 2014

Fitch positiever over Ierland

De Ierse economie is duidelijk aan de beterende hand, terwijl de overheidsfinanciën van het land steeds gezonder worden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

De tijdmachine heeft ons teruggebracht naar jaar 1999

Het jaar 1999 zal de geschiedenis in gaan als het jaar dat de gekte rond het internet haar piek bereikte. Er kwamen wekelijks internetbedrijven naar de beurs die geen omzet realiseerden en die zelfs niet verwachtten dat op korte of middellange termijn te zullen doen. Marktaandeel, de eerste op de markt zijn, daar draaide alles om.

De investeerders liepen telkens te kwijlen als honden als de IPO van een nieuw dotcom bedrijf werd aangekondigd. Er ontstond telkens een heuse stormloop op de aandelen van het bedrijf in kwestie en als puntje bij paaltje kwam werden alleen de insiders bediend. Zij alleen kregen aandelen van de nieuwkomer, de andere investeerders konden er naar fluiten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs