Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 22306 tot 22310
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Vraag naar goud in Japan verdrievoudigd

Goud blijkt ook in Japan aardig in opmars te zijn. de gemiddelde Japanner vertrouwt het ‘Abenomics’ zaakje niet helemaal en heeft voor alle zekerheid wat van het edelmetaal ingeslagen.

De Japanse premier Shinzo Abe zit op een hoogst ongemakkelijke stoel. Hij kwam aan de macht op een moment dat het met Japan niet bepaald denderend ging. Het land zuchtte en kreunde al jarenlang onder een kwakkelende economie, daarbij steeds met deflatie worstelend.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Bokkz helpt Nederlanders minder belasting te betalen

Honderdduizenden Nederlanders betalen ieder jaar te veel belasting omdat het aangifteprogramma van de Belastingdienst niet optimaal en te beperkt is. Ruim 70 procent van de belastingbetalers gebruikt dit aangifteprogramma van de Belastingdienst. Wat veel Nederlanders niet beseffen, is dat ze allerlei voordelen laten liggen waarop ze gewoon recht hebben!

Een eenvoudig voorbeeld is de verdeling van inkomen tussen partners. Het programma van de Belastingdienst laat de gebruiker wat getallen invullen, maar berekent niet de optimale verdeling. En iemand die met een onverkoopbaar huis zit en daardoor dubbele hypotheekrente heeft betaald, moet er zelf achter komen dat zijn inkomen daardoor lager is en hij misschien recht heeft op zorgtoeslag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Man uit Japan ontkent bedenker bitcoin te zijn

Dorian Prentice Satoshi Nakamoto, de man die volgens het Amerikaanse blad Newsweek de bedenker is van de bitcoin, ontkent dat hij iets met de digitale munt heeft te maken. Hij zegt dit in een uitgebreid exclusief interview met persbureau AP.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Nederland legt beslag op honderden Oekraïense miljoenen

UPDATE Justitie in Nederland heeft gisteren beslag gelegd op "meerdere honderden miljoenen" aan verdachte Oekraïense tegoeden. Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën gisteren in het televisieprogramma Pauw & Witteman.

Bron: scgnews.com
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

De Economische Oorlog

Is Russia bluffing, or is the world as we know it about to change for ever?

On Tuesday Reuters reported that a Kremlin aid Sergei Glazyev had announced that if the U.S. were to impose sanctions on Russia Moscow may drop the dollar as a reserve currency and refuse to pay off any loans to U.S. banks saying that Moscow could recommend that all holders of U.S. treasuries sell them if Washington freezes the U.S. accounts of Russian businesses and individuals.