EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22306 tot 22310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Britse centrale bank bezorgd over huizenmarkt

De uitbundige groei van de huizenmarkt in Groot-Brittannië vormt momenteel het grootste gevaar voor het herstel van de Britse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Column Kees de Kort | De Amerikaanse cijfers zijn een onwaarschijnlijk verhaal

Gisteren bleek dat de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van dit jaar nog veel sterker gekrompen was dan gedacht: 2,9 procent. BNR's macro-econoom Kees de Kort ziet een verband met het bizar hoge groeicijfer van het derde kwartaal vorig jaar.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Keert goud terug als monetaire reserve?

De dagen van het Westerse financiële Rothschild kapitalisme zijn geteld. De opkomst van het Oosterse economische kapitalisme heeft nog een lange weg te gaan, al is de toenemende stroom van goud van West naar Oost over de afgelopen decennia nu meer dan overduidelijk zichtbaar. Wat betekent dat allemaal? Lees de analyse van 24 karaat.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Krimp Amerikaanse economie grootste ooit zonder recessie

Eerst ging men uit van een groei van 0,1 % van de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal, later stelde men dit bij tot – 1 % en uiteindelijk blijkt het – 2,9 % te zijn geweest. Nog nooit kromp de Amerikaanse economie zo sterk in een kwartaal zonder dat de economie in een recessie verkeerde. Een krimp van – 2,9 % en inflatie van ongeveer – 1,1 % betekent dat de reële economie – 4 % kromp op 1 kwartaal!!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Voetbal en politiek in Zuid-Amerika

In Brazilië is niet iedereen blij met het WK voetbal. Er gaan miljoenen naar de bouw van voetbalstadions en de organisatie van het kampioenschap, geld dat de regering ook kon gebruiken om de zorg, het onderwijs en de algehele leefomstandigheden van de Brazilianen te verbeteren. Lees de analyse van Cor Wijtvliet.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs