EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22311 tot 22315
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Ontwikkeling Euraziatische muntunie in stroomversnelling

Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland zetten meer vaart achter de ontwikkeling van een nieuwe Euraziatische muntunie. Een nieuwe supranationale centrale bank wordt de beheerder van deze munt. Door de Westerse sancties tegen Rusland komt de ontwikkeling van een eigen wereldmunt in een stroomversnelling.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

De ECB gaat voor het eerst 'zelf' geld maken. (monetair verruimingsprogramma)

De laatste tijd doen er steeds meer geruchten de ronde dat de ECB daadwerkelijk zal starten met een monetair verruimingsprogramma. Er wordt gesuggereerd dat de ECB in dat geval voor 1 biljoen euro zal stimuleren. Maar wat als de ECB daadwerkelijk van start gaat met een monetair verruimingsprogramma? Waar gaat dat geld dan precies heen? ING zette de mogelijkheden op een rij.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Rusland wil bijna gehele IMF-lening van Oekraïne

Rusland eist een groot deel van het bedrag op dat het Internationaal Monetair Fonds aan Oekraïne wil lenen. Het gaat om 17 miljard Amerikaanse dollar. Het IMF besluit komende woensdag over de nieuwe lening die het bankroet van Oekraïne moet voorkomen en om het door diverse partijen, waaronder de Europese Unie, toegezegde steungeld moet losweken.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 24 april 2014

Rusland denkt aan nieuwe superraket

Rusland denkt eraan een nieuwe superdraagraket te bouwen, zo heeft directeur-generaal Oleg Ostapenko vandaag tegenover Russische persbureaus gezegd. Het gevaarte moet uiteindelijk tot 190 ton in de ruimte kunnen brengen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 24 april 2014

Vraag naar platina kan sterk terugvallen

De wereld staat niet stil en deze waarheid als een koe geldt des te meer voor de technologiesector. Alles verandert razendsnel en dat kan gevolgen hebben tot in de kleinste uithoeken van de economische wereld. Zo is er bijvoorbeeld de link tussen platina en duurzame energie voor het aandrijven van wagens, een link die waarschijnlijk niet zo snel wordt gelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs