EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22311 tot 22315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 12 juli 2014

Portugese Bank in problemen

De Portugese bank, Banco Espirito Santo, bleek afgelopen onder zware financiële druk te staan. De bank staat voor ruim €1 miljard bloot gesteld aan schulden van de groep waarvan Banco Espirito onderdeel uitmaakt. In mei van dit jaar bleek dat de Portugese Holding Espirito International  in een ernstig financiële situatie was gekomen door boekhoudkundige onregelmatigheden. Er was toen een emissie van ruim 1 miljard om aan de kapitaalratio’s van de ECB te voldoen. Afgelopen week daalde de beurskoers van de bank met ruim 36% waarna de handel in het aandeel werd stil gelegd. De bank tracht beleggers en spaarders gerust te stellen maar dat lijkt kansloos. Banco Espirito Santo is opgericht in 1920 en is de op twee na grootste geldverstrekker van Portugal.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 juli 2014

CPB moedigt het uitgeven van uw geld aan

Het CPB publiceerde vandaag een rapport over de herkapitalisatie van banken. Uiteraard volledig onafhankelijk geschreven, dat snapt u. Echter het is een wel heel toevallige timing met de aanname van een voorstel door onze eigen Jeroen Dijsselbloem over de herkapitalisatie van banken vorige maand.

Het CPB publiceerde vandaag een rapport over de herkapitalisatie van banken. Uiteraard volledig onafhankelijk geschreven, dat snapt u. Echter het is een wel heel toevallige timing met de aanname van een voorstel door onze eigen Jeroen Dijsselbloem over de herkapitalisatie van banken vorige maand.

Hoe moet die herkapitalisatie plaatsvinden?
Clublid en door ons geliefd Twitteraar Peter Verhaar vroeg zich na de publicatie van het CPB terecht af, wie moet die herkapitalisatie nou betalen? Nou, dat heeft Dijsselbloem allemaal allang geregeld meneer Verhaar.

Eventuele herkapitalisatie komt namelijk gewoon vanuit de belastingbetaler. [...]

Lees verder op 925.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 juli 2014

Antwerpse diamanthandel met meer dan 12 procent gestegen

Tijdens de eerste helft van dit jaar heeft de Antwerpse diamantsector 109,85 miljoen karaat ruwe diamant verhandeld. Dat betekent een stijging met meer dan 12 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van Antwerp World Diamond Centre (AWDC), de sectororganisatie van de Antwerpse diamantbedrijven.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 12 juli 2014

Op vakantie? Zó bescherm je geld en sieraden tegen inbraak

Niets is vervelender dan na een geslaagde vakantie ontdekken dat er waardevolle spullen uit je huis zijn gestolen. Hoe kun je je sieraden, familiefilms en waardevolle munten beschermen tegen inbrekers en brand?

Er worden jaarlijks ruim 90 duizend woninginbraken gepleegd: ongeveer 10 per uur. Afgelopen jaar was het bij vijf van de duizend huizen raak.

Hoe geliefd jouw buurt is bij inbrekers, kun je checken op de website Mijn-Buurtpagina. Daar vind je het aantal (pogingen tot) woninginbraken per wijk in de afgelopen drie maanden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 juli 2014

Amerikaanse beleggingsfondsen kopen opnieuw goud

Zoals bekend zijn er op dit moment twee basisoorzaken voor de huidige rollercoaster op de beurzen. Enerzijds zorgt de vertraging van de groei in China voor hoofdzorgen. En anderzijds is tapering in de VS ook niet heel erg populair onder beleggers. Deze twee fenomenen hebben er afgelopen weken toe geleid dat hedge-funds zijn begonnen met het verschuiven van hun geld en dus investeringen. De opmerkelijkste trend is dat ze hun geld vooral hebben weggetrokken uit opkomende markten en herbeleggen in veiligere havens.

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs