EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22316 tot 22320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 juli 2014

Duitse ex-minister wil banken opschudden met bitcoin-startup

De Amerikaanse bitcoin-startup Ripple heeft een invloedrijke netwerker binnengehaald als adviseur: de voormalige Duitse minister Karl-Theodor zu Guttenberg. Bitcoin is volgens hem een enorme vooruitgang voor een financiële sector die toe is aan disruption.

Guttenberg, van 2009 tot 2011 achtereenvolgens minister van Economische Zaken en Defensie, wil vooral een rol spelen bij het helpen bij het reguleren van de alternatieve munteenheid. 

Lees verder op sprout.nl
Geplaatst op: maandag 14 juli 2014

Herstel eurozone blijft zwak volgens IMF

Het economische herstel in de eurozone is nog altijd matig, waardoor de werkloosheid de komende jaren hoog blijft en het risico op een nieuwe terugval blijft. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 juli 2014

Meer mensen afhankelijk van voedselbank

Het aantal mensen in de grote steden dat afhankelijk is van voedselbanken is in 2013 met circa een derde toegenomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 juli 2014

Financieel systeem vandaag kwetsbaarder dan in 2007

De wereldeconomie is even kwetsbaar voor een nieuwe financiële crisis als ze dat in 2007 was, met het bijkomende gevaar dat de schuldenratio’s van de landen een pak hoger liggen, die van de zogenaamde opkomende economieën inbegrepen.

De wereldeconomie is even kwetsbaar voor een nieuwe financiële crisis als ze dat in 2007 was, met het bijkomende gevaar dat de schuldenratio’s van de landen een pak hoger liggen, die van de zogenaamde opkomende economieën inbegrepen.

Dat heeft Jaime Caruana, die de Bank for International Settlements (BIS) leidt, gezegd in een interview met de Britse krant The Telegraph. De BIS heeft haar zetel in het Zwitserse Basel, streeft internationale monetaire en financiële samenwerking na en treedt op als bank voor de nationale centrale banken.

Caruana waarschuwde voor de tsunami aan goedkoop geld die de markten nu al jaren overspoelt. Hij zei dat investeerders de risico’s van een hogere rente volledig negeren in hun ‘gulzige jacht naar opbrengsten’.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 juli 2014

Wereldeconomie nu kwetsbaarder dan voor de crisis

Volgens de Bank for International Settlements is de wereldeconomie nu nog kwetsbaarder voor een financiële crisis dan in 2008, omdat de schuldposities wereldwijd veel hoger zijn geworden. Daar komt bij dat landen die in 2008 economisch gezien de kar nog konden trekken er nu ook minder sterk voor staan. Ook de BRICS-landen zijn inmiddels kwetsbaar gebleken.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs