Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 22316 tot 22320
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

De impact van ETF’s op de goudmarkt

2013 was een desastreus jaar voor goud waarbij de goudprijs zijn hoogste koers reeds bereikte in januari. De goudprijs daalde ondanks een record vraag naar fysiek goud vanuit de Aziatische landen, met China op kop. De daling van de goudprijs kan wel eens veroorzaakt zijn door de ommekeer bij de goud-ETF’s.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Hoe Spanje in sneltempo zijn intellectuele elite buiten jaagt

De Spaanse bevolking is het voorbije jaar met 206.000 inwoners ingekrompen. Dat is de eerste inkrimping sinds de Spaanse burgeroorlog tijdens de tweede helft van de jaren dertig van de vorige eeuw. Dat blijkt uit cijfers van het Spaanse Instituto Nacional de Estadística. De inkrimping moet volgens de Spaanse autoriteiten toegeschreven aan het massale vertrek van geregistreerde buitenlanders, die door de toenemende werkloosheid in het land op zoek zijn gegaan naar bestemmingen meer meer toekomstmogelijkheden of terug naar huis zijn gekeerd. Voorspeld wordt dat de komende 10 jaar nog eens netto 2,5 miljoen mensen het land zullen verlaten. Dat is 5% van de bevolking. Het zou gaan om zo’n 500.000 mensen per jaar tot 2023.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Bitcoin: Bubbel of innovatie met een tegenslag?

Bitcoin heeft veel van zijn pluimen verloren de laatste weken. Vorig jaar nog dé hype, dit jaar voor dood achtergelaten. Het is moeilijk in te schatten hoe het nu staat met Bitcoin. De virtuele munt staat alvast op een levensbelangrijk keerpunt. Is dit de kans van je leven om nog goedkoop Bitcoins te kunnen kopen? Of is het enkel nog wat spartelen voor het definitieve einde? Vief.be legt uit ...

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Kredietbeoordeling Oekraïne omlaag

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de beoordeling van Oekraïne omlaag geschroefd. Dat maakte de firma vrijdag bekend.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Terug naar de goudstandaard. Global currency reset.

So….Who Wants to be a Millionaire?  With the Coming Global Currency Reset, Just About Anyone Can…..If They Want to!!!  Here’s Some Practical Thoughts and Advice!

The upcoming global currency reset or currency exchange (C/E) reset has raised a lot of questions.  This Q&A is intended to add some prudent information to help those who are not sure about getting involved or have some questions.