Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 22321 tot 22325
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Huizenprijzen stijgen drie keer sneller dan inflatie

Sinds 1975 zijn de gemiddelde verkoopprijzen van huizen drie keer sneller gestegen dan de inflatie. Dat besluit de federale overheidsdienst Economie in een analyse over de vastgoedprijzen in de eerste helft van 2013. Een woonhuis ging toen voor gemiddeld 195.899 euro van de hand.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Goud maakt zich op voor een ‘moonshot’

Goud maakt zich op voor een zogeheten ‘moonshot.’ Dat klinkt best spectaculair en spannend, en dat is het feitelijk ook. Lees snel verder als u wilt weten wat een ‘moonshot’ inhoudt en wat dit voor goud betekent.

‘Moonshots’ waren op Wall Street erg populair tijdens de technologiezeepbel van de jaren ’90. Het betrof aandelen van internetbedrijven die op de eerste dag van hun beursnotering letterlijk door het plafond vlogen. IPO’s die op dag één met 700 procent stegen waren toen geen uitzondering.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Als de geschiedenis ons iets leert, is het dat je goud en zilver moet hebben

As a general rule, the most successful man in life is the man who has the best information. En als we iets geleerd hebben uit de financiële geschiedenis, dan is het dat fiat geld steeds gedoemd is om te mislukken en te verdwijnen en dat goud altijd terugkeert naar het centrum van de financiële wereld. Goud (en zilver in mindere mate) is het enige financiële instrument dat geen tegenpartij risico heeft waardnaar men steeds terug grijpt als de nood het hoogste is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Zo vergaar je stap voor stap een eigen extra inkomen

Beleggen in dividendaandelen heeft vele voordelen. Het feit dat je iedere 3 maanden een som geld ontvangt, zorgt er onder andere voor dat je minder afhankelijk bent van koersschommelingen. Het tastbare bewijs dat je geld krijgt, zorgt voor emotionele rust. Met deze inkomsten kan je kosten dekken of kan je verder investeren. En dan wordt het interessant, aldus Dividend Mantra.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Venezuela: protesten kunnen overslaan naar rest van Zuid-Amerika

In Venezuela is de bevolking het socialistische regime van de huidige president Nicolas Maduro spuugzat. Het verhaal is waarschijnlijk bekend: Maduro regeert met behulp van zijn overleden voorganger Hugo Chavez. Deze komt hem nog altijd adviezen in de oren fluisteren.

Die adviezen zijn niet van de allerbeste, want de situatie in Venezuela is op zijn zachtst gezegd bedroevend. Er is in het land te kort aan van alles en nog wat. Voedsel wordt steeds schaarser en een hongerige maag kan een sterke impuls vormen om al protesterend op straat te komen.