EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22321 tot 22325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Goud en goudmijnen na forse stijging nog steeds niet duur

Vorige week donderdag steeg de goudprijs met $ 45 op 1 dag. Het verraste hiermee vriend en vijand. 6 maanden geleden lag de goudprijs volledig op zijn gat en was het immens oververkocht. Beleggers gooiden de fundamenten voor een hoger goudprijs overboord en wilden niets meer te maken hebben met het gele edelmetaal. De forse prijsstijging doet sommige dan ook beweren dat de goudprijs ineens overgekocht is, maar niets is minder waar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

China gebruikt ons geld om de wereld te bezitten (en doet dat per ongeluk)

Gisteren heeft iedereen, ook wij, zich in zijn koffie verslikt toen het bericht verscheen dat China op een jaar tijd net geen biljoen USD aan bijkomende buitenlandse schulden is aangegaan. De vraag die toen onmiddellijk is gesteld: “Een biljoen dollar, is dat niet veel geld? En, belangrijker nog, kan China dat wel betalen?”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Tapering is goed voor goud

Vele gaan er van uit dat het afbouwen van de stimulus door de Federal Reserve een negatieve werking heeft op de goudprijs. Maar sinds de Fed QE lanceerde, zat de goudprijs in een dalende trend en sinds de Fed begonnen is met ‘tapering’ zit de goudprijs in een opwaartse trend. Naarmate het einde van QE dichterbij komt, stijgt de goudprijs sterker. Het tegenovergestelde lijkt dus waar, en daar is een goede reden voor.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Banken creëren géén geld uit het niets

De ABN AMRO heeft onlangs een bijdrage geleverd aan het programma De Schuldvraag van Tros Radar omdat zij deel willen nemen aan het publieke debat. Antoinette Hertsenberg interviewde hiervoor Han de Jong, hoofdeconoom van de ABN AMRO.

De ABN AMRO heeft onlangs een bijdrage geleverd aan het programma De Schuldvraag van Tros Radar omdat zij deel willen nemen aan het publieke debat. Antoinette Hertsenberg interviewde hiervoor Han de Jong, hoofdeconoom van de ABN AMRO.

Op 2 januari liet de bank echter weten dat zij, na het zien van de documentaire, van mening waren dat TROS Radar de financiële sector te eenzijdig belichten en daarom het volledig interview online hebben gezet. Uiteraard zijn wij Han de Jong dankbaar voor zijn bijdrage aan het debat. Toch willen wij wat kritische noten plaatsen bij een aantal uitspraken van de hoofdeconoom:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Raakt de zilvermarkt eindelijk onder stoom ?

De zilvermarkt stijgt al 3 weken op rij. Vooral vorige week was een zeer sterke week met een stijging van 6,6 %. Er viel geen verrassing te noteren bij de monetaire beslissing van de Fed, maar dat Yellen helemaal geen probleem zag in het hogere inflatiepeil en beloofde de rente nog lange tijd laag te houden, zette de markt voor edelmetalen in vuur en vlam. Hierdoor sloot de zilverprijs op het hoogste niveau sinds eind maart.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs