Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 22321 tot 22325
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Russische aandelenmarkt biedt kansen voor beleggers

Volgens portfoliomanager Griffiths van ING biedt de Russische aandelenmarkt kansen voor beleggers. Hoewel op korte termijn voorzichtigheid geboden is kan er op de lange termijn profijt worden gehaald uit de relatief lage aandelenkoersen van dit moment. Door de Russische inval in de Krim vluchtte veel kapitaal het land uit en dook de beurs omlaag.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Economie trekt aan, gezinnen met problematische schulden ook!

Dat meldt de Nederlandse Verenging voor Volkskrediet (NVVK) maandag, de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren.

Vorig jaar meldden 89.000 mensen zich bij de schuldhulpverlening in hun gemeenten tegen 84.500 in 2012.

Ook de gemiddelde schuld steeg, van 33.500 euro naar 37.700 euro. Dat meldt de NVVK maandag, de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Inflatie in eurozone op laagste peil in meer dan vier jaar

De inflatie in de eurozone is in maart gedaald tot 0,5 procent, tegen 0,7 procent in februari. Het is het laagste inflatiepeil sinds november 2009, zo blijkt maandag uit gegevens van het Europese bureau voor de statistiek Eurostat.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

McKinsey: 5 overlevingsstrategieën bij grondstoffenschaarste

Toenemende wereldwijde vraag naar producten en diensten vereist een radicale verandering van grondstoffengebruik en productiviteit. Adviesbureau McKinsey ziet ongekende mogelijkheden voor een volgende industriële revolutie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Heeft de koers van de euro nu echt een piek bereikt?

Midden maart klokte de euro af op het hoogste koersniveau sinds 2011: hij kostte 1,40 dollar. Heeft de eenheidsmunt een piek bereikt en zal de koers ten aanzien van de dollar voortaan dalen? Met andere woorden is het tijd om in de “greenback” te beleggen, bijvoorbeeld via een termijnrekening en zo een graantje mee te pikken van een mogelijke dollarkoersstijging?