Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 22336 tot 22340
Bron: wordpress.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Terug naar de goudstandaard. Global currency reset.

So….Who Wants to be a Millionaire?  With the Coming Global Currency Reset, Just About Anyone Can…..If They Want to!!!  Here’s Some Practical Thoughts and Advice!

The upcoming global currency reset or currency exchange (C/E) reset has raised a lot of questions.  This Q&A is intended to add some prudent information to help those who are not sure about getting involved or have some questions.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

David Einhorn zegt: laat u niet foppen door Wall Street

David Einhorn vindt het tijd om beleggers nog eens te waarschuwen voor het favoriete spelletje op Wall Street. En dat is het ‘verslaan’ van de verwachtingen. Dat is nogal een rekbaar begrip.

David Einhorn stoort zich kennelijk aan het fenomeen dat het percentage bedrijven dat boven verwachting presteert, telkens aardig hoog is (boven de 65 procent meestentijds). Volgens de met zijn short op Lehman Brothers bekend geworden David Einhorn, fund manager van Greenlight Capital, is dat verslaan van de consensus een wassen neus.

Bron: grenswetenschap.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Rendeert zelf bitcoins maken?

Hype of hysterie, dat zal de toekomst uitwijzen. Feit blijft dat Bitcoin (BTC) de laatste tijd vaak het nieuws haalt en steeds meer mensen nieuwsgierig worden naar het fenomeen. Het éne moment is de cryptomunt zó populair dat men meer dan 800 euro voor 1 BTC betaalt; het ander moment steelt de FBI de meeste munten of verbant China de nieuwerwetse valuta uit hun land en zakt de waarde eensklaps naar net boven de 500 euro. Of dan blijkt het toch niet zo secure te zijn en dropt de boel tot vlak boven de 200 euro. Enfin, dat blijft een hoop centen voor een virtuele munteenheid, dus wij vroegen ons af of we zelf bitcoins kunnen maken? Antwoord: ja. Dus: gratis geld! Gratis geld! Toch als we de elektriciteit van de computers vergeten. Of is het toch niet zo rendabel als het allemaal lijkt? 

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Huizenprijzen stijgen drie keer sneller dan inflatie

Sinds 1975 zijn de gemiddelde verkoopprijzen van huizen drie keer sneller gestegen dan de inflatie. Dat besluit de federale overheidsdienst Economie in een analyse over de vastgoedprijzen in de eerste helft van 2013. Een woonhuis ging toen voor gemiddeld 195.899 euro van de hand.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Goud maakt zich op voor een ‘moonshot’

Goud maakt zich op voor een zogeheten ‘moonshot.’ Dat klinkt best spectaculair en spannend, en dat is het feitelijk ook. Lees snel verder als u wilt weten wat een ‘moonshot’ inhoudt en wat dit voor goud betekent.

‘Moonshots’ waren op Wall Street erg populair tijdens de technologiezeepbel van de jaren ’90. Het betrof aandelen van internetbedrijven die op de eerste dag van hun beursnotering letterlijk door het plafond vlogen. IPO’s die op dag één met 700 procent stegen waren toen geen uitzondering.