Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 22336 tot 22340
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

India importeert meer dan 6.000 ton zilver in 2013

De situatie in India is typerend voor de acties die de hedendaagse overheden nemen. Door de restricties op goud op te trekken, zorgen ze alleen maar voor een officiële daling van de importcijfers. In plaats van officieel goud te importeren, richt de Indische bevolking zich tot het smokkelen van goud en tot de import van zilver, het alternatief voor goud.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Kerry: "Je valt een land niet binnen onder valse voorwendselen"

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry heeft tegenover NBC gezegd dat hij de Russische inval in de Krim volstrekt onacceptabel vindt. "Je valt een land niet binnen onder valse voorwendselen". De volgende lijst op Marketupdate laat zien welke landen de VS sinds de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd heeft.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Jim Cramer ziet wolken verschijnen

Jim Cramer is een rasoptimist. En als hij wolken ziet verschijnen, dan kunnen beleggers maar beter op hun tellen passen. Welke wolken ziet de man nu precies aan de horizon verschijnen? U leest het hier.

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: de wolken die Jim Cramer ziet, zijn een letterlijke vertaling van de ‘cloud,’ Oftewel cloud computing, dus dat valt dan weer mee

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Too Big to Fail is nu … nog groter dan in 2008

Zouden we de grote banken niet gaan aanpakken na de financiële crisis van 2008? Zouden we er niet voor zorgen dat "

Too Big to Fail" banken niet meer bestaan zodat de belastingbetaler niet moet opdraaien voor het redden van dergelijke banken? We zijn nu bijna 6 jaar verder en de banken zijn ondertussen ... alleen maar groter geworden.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Finland en België worden probleem voor de eurozone

© - The Council of EuropeOndanks de schijnbare rust op de financiële markten, dreigt de Europese schuldencrisis zich naar nieuwe landen uit te breiden. Onder meer Finland en België worden steeds meer met een afkalvende kredietwaardigheid geconfronteerd. Dat is de boodschap van een rapport van economen van het Centrum für Europäische Politik (CEP). De onderzoekers merken op dat de schuldencrisis steeds meer ook de Noord-Europese landen dreigt aan te tasten. Hoewel Finland en België volgens het rapport economisch geen zwaargewichten zijn, noemen de economen het zorgwekkend dat nu ook naties uit noordelijke Europese regio’s tot de probleemlanden dreigen te behoren.