Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 22336 tot 22340
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 30 maart 2014

Goud en zilver report (Week 13)

Was een mooie dag vandaag om te fietsen, mijn fietsmaatjes gingen ook. Ik had er graag bij willen zijn, maar ik zit nog met de revalidatie van een valpartij. Hopelijk kan ik halverwege april weer aansluiten bij de zondagochtendploeg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 29 maart 2014

China heeft 6 topprioriteiten voor 2014

China heeft onlangs zijn Economic Work Conference (EWC) gehouden, een meeting achter gesloten deuren waar de toekomstige economische politiek van het land uitgestippeld werd. Uiteindelijk werden zes punten weerhouden die van het grootste belang werden gedacht. Wat is belangrijk en wat is niet belangrijk, vanuit dit uitgangspunt werd vertrokken.

Op de Economic Work Conference wordt de huidige economische situatie bekeken waarna de toon wordt gezet voor de macro-politiek van het komende jaar. Bank of America’s Ting Lu besteedde aandacht aan de zes hoofdpunten van de economische politiek zoals naar voren werden geschoven.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: zaterdag 29 maart 2014

Wie behoren tot de Eenprocent machtselite en hoe groot is hun macht

Dit onderzoek vraagt: wie behoren tot de Eenprocent machtselite, en in welke mate werken zij eendrachtig aan hun eigen belangen om winsten op te strijken, afkomstig van die andere 99 procent? We onderzoeken een steekproef van die ene procent en daarbij beginnen we bij de Mijnbouw Sector. Deze bedrijven extraheren materiaal uit ons gemeenschappelijk bezit van de Aarde en maken gebruik van goedkope arbeidskrachten om hun rijkdommen te vergaren.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 29 maart 2014

Europese Unie heeft minder financiële middelen dan de Italiaanse maffia

De Italiaanse georganiseerde misdaadsyndicaten opereren met een jaarlijks budget van meer dan 200 miljard euro, waarbij aanzienlijke investeringen worden gerealiseerd in zowel Italië als het buitenland. Dat is meer dan de begroting van de Europese Unie, die dit jaar over een budget van ongeveer 140 miljard euro kan beschikken. Dat heeft Giovanni Brauzzi, directeur veiligheidsbeleid bij het Italiaanse ministerie van buitenlandse zaken, gezegd. Brauzzi benadrukte daarbij dat de Italiaanse misdaadsyndicaten hun investeringen steeds vaker naar het buitenland verschuiven, waarbij nog slechts 10 procent van hun budgetten in eigen land worden ingezet.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 29 maart 2014

Moody's dreigt ermee rating van Rusland te verlagen

Ratingagentschap Moody's heeft er gisteren mee gedreigd de rating van de kredietwaardigheid van Rusland te verlagen vanwege de impact van de crisis in Oekraïne en een mogelijke escalatie van de spanningen in de regio.