Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 22346 tot 22350
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Volgens deze veteraan is goud dé opportuniteit van een generatie

Volgens Ned Goodman staan we aan de vooravond van dé opportuniteit van een generatie voor beleggers in goud en grondstofaandelen. Ned Goodman is een veteraan van Wall Street en heeft dus al vele watertjes doorzwommen. Over de algemene aandelenmarkt is Goodman minder positief - aldus Value Walk.

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Wanbetalers zorgpremie krijgen bezoek deurwaarder

De bewindsvrouw reageert in haar brief op de onthulling van RTL Nieuws dat meer dan 120 duizend mensen al jaren niet of nauwelijks zorgpremie betalen.

Schippers bevestigt die cijfers: op 1 februari waren er ruim 320 duizend wanbetalers geregistreerd bij het College voor Zorgverzekeringen (CVZ). Van hen waren 119.774 al 37 tot 56 maanden wanbetaler.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Mijnwerkers Zuid-Afrika staken, platinatekort dreigt

Mijnwerkers in Zuid-Afrika staken al geruime tijd voor meer loon. Dat dreigt ervoor te zorgen dat er een acuut tekort aan platina onstaat, een grondstof die hard nodig is om katalysatoren te kunnen maken.

Op de platinamarkt is het al langer niet meer ‘business as usual’. De producenten hebben voorraden aangelegd om nieuwe stakingen in de Zuid-Afrikaanse mijngebieden op te vangen, maar de grote vraag is of die voorraden zullen volstaan wanneer de arbeidsonrust blijft aanhouden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

‘Bernanke casht: praatje van 40 minuten levert 250.000 dollar op’

Ben Bernanke plukt de vruchten van zijn oud-voorzitterschap van het Amerikaanse stelsel van centrale banken.

Voor een lezing van veertig minuten afgelopen dinsdag in Abu Dhabi kreeg de 60-jarige Amerikaan ten minste 250 duizend dollar, meldt Reuters op basis van anonieme bronnen.

Dat is meer dan Bernanke is zijn gehele laatste jaar als voorzitter van de Federal Reserve verdiende. Toen kon hij bijna 200 duizend dollar bijschrijven op zijn bankrekening.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Dit is misschien wel hét moment om Russische aandelen te kopen

Je moet kopen als het bloed door de straten vloeit - Een winnende strategie op lange termijn is het kopen van ondergewaardeerde aandelen. Russische aandelen voldoen aan beide criteria. Voorlopig vloeit er gelukkig alleen maar figuurlijk bloed door de straten, dat een oorlog met Oekraïne voorlopig van de baan is, kan wel eens hét moment zijn om Russische aandelen te kopen.