Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 22351 tot 22355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Goud: pessimisme verdwijnt door de achterdeur

Beleggers kijken sinds kort weer aanmerkelijker positiever naar goud, zo blijkt uit diverse metingen van het sentiment. Het tot voor kort overheersende pessimisme is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Goud is en blijft een ‘asset class’ wat sterke emoties oproept. Nog niet eens zo gek lang geleden zaten goudbezitters in zak en as, getroffen door een pijnlijke koersval van het edelmetaal in 2013. Welnu, met de opmars van de goudprijs sinds begin dit jaar, valt er weer wat te lachen, al is de weg naar het oude recordniveau van ruim $1.900 nog ver weg, en dat belooft een hobbelige weg te worden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

China verkocht in december $48 miljard aan dollarreserves

China heeft in december $48 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties verkocht. Europa heeft zich gemeld als financier van de Amerikaanse tekorten, via België werd in december $56 miljard aan obligaties gekocht.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Deze bedrijven zijn minder waard dan Whatsapp

Facebook neemt Whatsapp over voor $19 miljard, omgerekend $44 per gebruiker van de chat applicatie. Maar hoeveel is $19 miljard in vergelijking met de bedrijven uit de S&P 500 index? Whatsapp blijkt nu al meer waard te zijn dan gevestigde namen als Harley-Davidson, Alcoa en Xerox.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Gouden visum te koop vanaf 500.000 euro

Spanje krijgt steeds meer te maken met investeerders uit China en, nog meer, uit Rusland. Iedereen voelt het, de onroerendgoedmarkt trekt weer aan. Spanje is meer in trek dan ooit onder de niet-Europeanen. En waarom? Het 'Gouden Visum’ blijkt een ware onroerendgoedhype te zijn. Een groeiend aantal vermogenden uit allerlei continenten kopen zichzelf een weg naar Europa. Onlangs heeft Spanje zich aangesloten bij Portugal om deze rijke buitenlanders een weg naar de EU te bieden, in ruil voor geld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Dit is hét … de uitbraak van goud is zéér krachtig

Je kunt naar grafieken kijken met de data per dag, uur of zelfs seconden. Deze grafieken worden voornamelijk gebruikt voor trading. Je kunt ook grafieken bekijken met data per week of per maand, deze grafieken worden gebruikt om trends op lange termijn te bekijken. De MACD-indicator geeft dan de richting aan van de trend, op lange termijn grafieken is het dan ook een lange termijn trend.