Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 22351 tot 22355
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Verandering pensioenstelsel raakt vooral jongeren

Een verlaging van het percentage dat men belastingvrij kan sparen voor het pensioen zal vooral de jongeren raken. Voorheen kon met 2,25% belastingvrij sparen, in de toekomst is dat nog maar 1,75%. Een werknemer van 25 jaar loopt op die manier over zijn hele loopbaan €50.000 mis. Deze regering kan met deze aanpassing op korte termijn €3 miljard besparen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

US Mint ziet verkoop goud en zilver dalen

De US Mint heeft in de eerste twee maanden van dit jaar minder goud en zilver verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. De verkopen zijn na twee maanden wel beter dan in 2012, maar de cijfers van 2013 worden vooralsnog niet gebroken.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Hoofd Bitcoin Exchange dood angetroffen

Autumn Radtke , de 28-jarige CEO van de startup van een Bitcoin exchange, is vorige week dood gevonden onder mysterieuze omstandigheden in haar huis in Singapore .

De in de VS geboren baas van First Meta werd dood aangetroffen door de politie op 28 februari van dit jaar. De oorzaak van haar dood moet nog worden bepaald. In een verklaring op de website van First Meta stond dat het bedrijf “was geschokt en bedroefd door het tragische verlies van onze vriend en CEO Autumn Radtke .”

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

'Driekwart gemeenten moet gaan bezuinigen'

Ongeveer 75 procent van de Nederlandse gemeenten verwacht in 2015 te moeten bezuinigen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Schalie olie en aardgas boom VS is goed nieuws

De schalie olie en aardgas boom in de VS is, uiteindelijk, gunstig voor de gehele wereld. Lagere energiekosten werken positief door in de bedrijfswinsten en in de portemonnee van consumenten.

De belangrijkste gebeurtenissen op de energiemarkten was in de afgelopen maanden ongetwijfeld de Amerikaanse schalie olie en –gas boom. De economische gevolgen van deze boom kunnen onmogelijk onderschat worden: dat reikt veel verder dan iedereen op het eerste gezicht zou denken.