EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22371 tot 22375
Geplaatst op: zaterdag 19 april 2014

Kinderen dupe van geldcrisis in chique Laren

Het chique Laren maakt zich zorgen om de kinderen van de in een financiële val geraakte dorpsbewoners. Volgens Wim van der Zwaan, wethouder Sociale Zaken, is er veel spanning achter de villadeuren van gezinnen waar de crisis heeft toegeslagen.

„We hebben in onze gemeente relatief veel huiselijk geweld. Het aantal incidenten waarbij de burgemeester moet overgaan tot gedwongen uithuisplaatsingen, neemt toe”, zegt hij. De gemeente heeft het vermoeden dat steeds meer echtparen allang uit elkaar zijn, maar noodgedwongen in dezelfde onverkoopbare villa bivakkeren, wat de sfeer vaak niet ten goede komt.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

De hype van de Bitcoin lijkt ten einde

Afgelopen jaar was de Bitcoin één van de grootste uitschieters op de markten. De Bitcoin wist in een korte periode flink terrein te winnen. De Bitcoin explodeerde werkelijk naar torenhoge niveaus. Dat feestje lijkt op dit moment aan zijn einde te komen. Het feest is zelfs al tot het einde gekomen. Dit jaar wist de Bitcoin namelijk flink in te leveren. De waarde is nu nog maar 363 dollar terwijl de top gezet is rond de 1100 dollar. We hebben de laatste maanden dus flink moeten inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

Balans Federal Reserve blijft maar groeien

De economische situatie lijkt zich te stabiliseren. In ieder geval als je de mainstream media mag geloven. En dat is wat de meeste mensen doen. De Federal Reserve heeft een enorme rol gespeeld in het stutten van alles wat in elkaar dreigde te donderen. Hierdoor is de balans van de Federal Reserve maar blijven groeien. Nog steeds is ongeveer alles afhankelijk van de FED.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

Zakenman heeft 12 goudbaren in buik

De smokkel van goud in India begint grote vormen aan te nemen sinds de invoerheffingen op goud meerdere malen zijn verhoogd om het tekort op de lopende rekening terug te dringen. Goud is in India na olie het meest geïmporteerde product. India was tot vorig jaar de grootste goudafnemer ter wereld. Afgelopen jaar is China India voorbij gegaan. De World Gold Council heeft begroot dat er zo’n 200 ton goud in 2013 het is binnen gesmokkeld. Momenteel gaan er steeds meer stemmen op om de invoerheffingen weer te verlagen omdat het tekort op de lopende rekening is terug gedrongen. De vraag naar goud zal hierdoor toenemen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

De VS waarschuwt Hedgefundmanagers voor Rusland

De Amerikaanse regering heeft hedgefundmanagers en vermogensbeheerders vorige week geïnformeerd over extra geplande financiële sancties tegen Rusland. Ambtenaren van het Ministerie van financiën en de Nationale Veiligheidsraad kwamen bijeen in Washington met hedgefundmanagers en vermogensbeheerders. Zij werden gewaarschuwd door de Amerikaanse regering om de risico’s van Russische beleggingen beheersbaar te houden en dat ze rekening moeten houden met extra financiële sancties tegen Rusland.

Lees verder op thebullionhouse.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs