EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22376 tot 22380
Geplaatst op: zondag 20 april 2014

Balans van de FED explodeert

Sinds de kredietcrisis haar intrede heeft gedaan lijkt de economische situatie te stabiliseren. In ieder geval als je de mainstream media mag geloven. En dat is wat de meeste mensen doen. De FED heeft een enorme rol gehad in het stutten van alles wat in elkaar dreigde te donderen. Nog steeds is ongeveer alles afhankelijk van de FED.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zondag 20 april 2014

big reset

IMF Managing Director Christine Lagarde sits down for a one-on-one conversation with Bloomberg's Francine Lacqua at the World Economic Forum in Davos. During the 30 minute show Lagarde talks about why it's important that we 'Reset' the global economy, the lessons learned from the downturn and the impact of Fed tapering.

Lees verder op bloomberg.com
Geplaatst op: zondag 20 april 2014

Hoe nauwkeurig zijn de voorspellingen van economen?

Economen hebben een slechte reputatie als het over voorspellingen gaat, dat blijkt uit een onderzoek van VOX. "Economen kunnen misschien een lichte groei voorspellen, maar hun expertise om een recessie te voorspellen is vrij beperkt" stellen de onderzoekers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 20 april 2014

Argentinië is op zoek naar de laatste strohalm

In Zuid-Amerika zijn er twee landen waar de situatie van kwaad naar erger evolueert. Het eerste land is een tragi-komisch geval. Venezuela heeft zichzelf volledig klem gereden met dank aan wijlen president Hugo Chavez. Die is er in geslaagd om een rijk land straatarm te maken, en dat in een mum van tijd.

Zijn opvolger Nicolas Maduro deed er nog een schepje bovenop in zoverre dat de Venezolanen het allemaal niet langer meer pikken. Bloedige straatdemonstraties hebben al vele doden geëist, maar Maduro blijft er zich op beroepen dat hij als rechtgeaaard socialist alles volledig onder controle heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 20 april 2014

'Verbreken gasbanden EU met Rusland geen goed idee'

Het is verstandig te blijven zoeken naar nieuwe leveranciers van aardgas, maar het verbreken van de aardgasbanden met Rusland is geen goed idee. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs