EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22386 tot 22390
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

Bekend technisch analist geeft koopsignaal voor goud

Zijn naam is Carter Worth, hij werkt bij Sterne Agee chief market technician en hij is één van de bekendste technische analisten in Amerika. Op basis van de chart is Worth van mening dat het moment is aangebroken om goud te kopen. Er ligt een ruim opwaarts potentieel beschikbaar, want vanaf de huidige koersniveaus zou de goudprijs met 15 procent kunnen stijgen.

Na een pijnlijk 2013 lijkt het ergste leed geleden voor het goud, maar ook voor de andere edele metalen zoals zilver, platina en palladium. Worth wijst in dat verband naar de forse prijsopstoot die de prijs voor palladium mocht beleven. De sociale onrust in Zuid-Afrika is daar grotendeels verantwoordelijk voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

'Nederlandse lonen zes procent gedaald'

Het afgelopen jaar lag het uurloon in Nederland lager dan het jaar ervoor. Gemiddeld leverden werknemers zo’n 6 procent aan inkomen in.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

When we reported last month that in a shocking twist, "Belgium" holdings of Treasurys had soared by a massive amount in the past three months, making the tiny country the third largest holder of US paper, our Belgian readers took offsense alleging it is impossible that Belgium itself could be buying all this paper, explaining it was all Euroclear. Well, yes: we know and noted that, which is why those same readers probably should have actually read the part in the post which said: "our question is: just who is Belgium being used as a front for?

Recall that for years, the "UK" line item on TIC data was simply offshore accounts transaction on behalf of China. Of course, since China hasn't added any net US paper holdings in the past year, the UK, and China, are both irrelevant in the grand scheme of things. "

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Goud geeft – ondanks de verkoopgolf – een geheim koopsignaal

Goud onderging in de voorbije jaren een moeilijke periode, met een zware klap in 2013. Ook dit jaar is het prijsverloop van goud alles behalve soepel. Zo incasseerde goud vandaag opnieuw een klap van meer dan 30 dollar per ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Gartman: dit hebben we nog nooit gezien bij het goud

Dennis Gartman, uitgever van The Gartman Letter, is iemand die in Amerika over alles en nog wat zijn zegje moet doen. Vooral het goud draagt de bijzondere aandacht van Gartman weg. Hij was een goud bull pur sang toen vorig jaar de goudprijs plots een steile duik in de diepte nam.

Gartman gaf eerlijk toe dat die prijsval hem volledig verraste. De goudprijs viel terug onder het niveau van 1,400 dollar in reactie op berichten dat Cyprus zou gedwongen worden om een deel van de goudvoorraden te kopen om het bail out plan voor het land te helpen financieren. Een gerucht dat volledig uit de lucht bleek te zijn gegrepen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs