Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 2241 tot 2245
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

Zo creëer je financiële zekerheid in een onzekere wereld

Hoe zou het zijn om rijk te zijn? Hoe zou het zijn om zekerheid te hebben, ongeacht wat er gebeurt in de economie, de aandelenmarkt, of de vastgoedmarkt. Hoe zou het zijn om financiële zekerheid te hebben, voor de rest van je leven. Hoe zou het zijn om iedere tegenslag te zien als een opportuniteit en niet het einde? Dat is wat Tony Robbins uitlegt in zijn boek ‘Unshakeable’.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

Nederlandse aardgasimport naar recordhoogte in 2016

Uit de cijfers in de JODI Gas World-database blijkt dat Nederland in 2016 ruim 40 miljard m³ aardgas importeerde. Dat is 2,5 miljard m³ meer dan in 2015 toen er 37,5 miljard m³ werd geïmporteerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

Meer Benelux? 95.000 extra jobs en 23 miljard extra omzet…

Indien de België, Nederland en Luxemburg de banden aanhalen kan dat 95.000 extra jobs creëren in de retailhandel en kan 23 miljard euro extra omzet worden geboekt. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Vlerick Business School in opdracht van het Secretariaat-Generaal van de Benelux.

Wat is de Benelux? De Benelux is de uit 1944 stammende economische unie tussen de drie landen. De unie werd toen opgericht door de gevluchte regeringen van deze drie landen als douane-unie: een samenwerkingsverband tussen deze drie landen om onderling vrij goederen te kunnen transporteren en een uniform tarief te hanteren voor goederen van buiten de unie. Sinds het verdrag van 1958 is de Benelux een economische unie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

Eurogroep buigt zich opnieuw over Griekenland: weinig hoop op doorbraak

De ministers van Financiën van de eurozone zitten vandaag opnieuw samen voor overleg over Griekenland. Dat er op de eurogroep een doorbraak zal worden bereikt over het sputterende noodprogramma, is zeer onwaarschijnlijk.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

Onzekerheid erger dan slecht nieuws

De Brexit is nog steeds een belangrijke factor op de Europese markten. Er moet nog begonnen worden met onderhandelingen met de Europese Commissie, maar komt er ooit wel een deal met de EU? Economie-commentator Kees de Kort verwacht van niet.