Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 22401 tot 22405
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Paniek rond valuta’s Groeimarkten is voorbij

Er is de afgelopen weken toch wat paniek geweest rond de Groeimarkten. Diverse lokale valuta’s gingen zelfs snoeihard onderuit tegenover onder meer de dollar. de rook is inmiddels opgetrokken en het ergste is voorbij.

HSBC heeft een sterke aanwezigheid in Azië. De grootbank, voluit de Hongkong and Shanghai Banking Corporation, mag met 55 mio klanten in 80 landen serieus genomen worden. En de HSBC strategen zijn van mening dat het proces van het ‘herwaarderen van de valuta’s van de Groeimarkten inmiddels wel is afgerond.’

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Welke junior goudmijnen zijn overnamekandidaten?

De junior goudmijnen staan in vuur en vlam, de algemene index van juniors, GDXJ steeg dit jaar al met bijna 50 %! De onderwaardering van de sector en stevige opmars maakt van de junior goudmijnen de ideale overnamekandidaten. Maar welke zijn nu de beste overnamekandidaten in de sector?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Mensen zijn nog niet voorbereid op dit …

De wereld is nog lang niet voorbereid op wat er gaat komen, zeker niet op het gebied voor edelmetalen. Iedere tegenvaller die er nu komt voor de economie, kan een lawine veroorzaken waarbij heel de financiële wereld op zijn kop wordt gezet, aldus srsroccoreport.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Vraag naar goud blijft indrukwekkend hoog

Het is niet langer alleen Azië wat de klok slaat qua goudvraag. Ook in onder andere de VS en Australië is de vraag naar gouden munten explosief gestegen. Waar blijft Europa in dit booming goudverhaal?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Fed zal een ramp aanrichten, goud profiteert

Goud zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de Fed, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Veel onder ons hebben het in 2013 moeilijk gehad met goud, om van zilver en de andere edelmetalen nog maar te zwijgen. Er vonden op de goudmarkt dan ook dramatische gebeurtenissen plaats die nog altijd niet helemaal verklaard kunnen worden.