Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 22401 tot 22405
Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Update week 9: Goud, Zilver, Bitcoin en Oekraïne

Afgelopen week deed de goudprijs niet veel en steeg, gemeten in Amerikaanse Dollars, licht. De zilverprijs liet een heel ander beeld zien en daalde (in $) met maar liefst 2,9%.

Het nieuws over Bitcoin was spannender. Mt. Gox bleek eerst al zijn tweets te hebben verwijderd en daarna was het platform offline. Vervolgens werd het faillissement aangevraagd. Ongeveer 6% van alle Bitcoin vielen weg ( klik hier voor het artikel). De prijs van Bitcoin daalde op het nieuws maar herstelde later in de week.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

IMF licht financiële situatie Oekraïne door

Een delegatie van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is vanaf dinsdag in Oekraïne om daar onderzoek te doen naar de economische gesteldheid van het land.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Deze 5 economieën zullen het snelst groeien in 2014

De 5 economieën die in 2014 snelst zullen groeien zijn naast China en India ook Nigeria, Bangladesj en de Filippijnen. Dat blijkt uit voorspellingen van het IMF, de EU, Eurostat en de OESO. Zijn China en India niet echt verrassingen, dan zijn Nigeria en Bangladesj dat wel. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

4 angstaanjagende grafieken uit China

Het laatste wat de wereld nu zou kunnen gebruiken, is een crisis in China. Hoewel crisissen horen bij het groeiproces van China, zou een crisis nu fataal kunnen zijn voor de globale economie. China stevent dan ook in snel tempo af op een financiële crisis zoals de VS en Europa kende in 2008 /2009 - aldus Zerohedge.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Tesla heeft de aanval op de Chinese markt ingezet

CEO Elon Musk van Tesla Motors is de AmericanDream aan het realiseren en dat aan een niet voor mogelijk gehouden tempo. Hij is de man wiens rijkdom sneller is gegroeid dan die van eender welke Amerikaan sinds Mark Zuckerberg Facebook tot een succesverhaal maakte.

Musk is niet de eerste de beste. De geboren Zuid-Afrikaan laat zich door niets of niemand afschrikken en durft de lat erg hoog te leggen. De plannen die Musk tot dus ver op tafel legde, getuigen stuk voor stuk van creativiteit, innovatief vermogen en durf.