EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22416 tot 22420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

VS verkopen bitcoins ter waarde van 19 miljoen dollar

De Amerikaanse regering heeft de veiling afgerond van 30.000 bitcoins die eind vorig jaar in beslag werden genomen. De partij virtuele munten is ongeveer 19 miljoen dollar (ongeveer 14 miljoen euro) waard, maar het is niet duidelijk hoeveel de winnende bieder neertelde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Peak-kernenergie

Fossiele brandstoffen zijn eindige grondstoffen: steenkool, aardgas en aardolie zullen ooit opraken. De makkelijk winbare fossiele brandstoffen heeft de mens als eerste verbruikt. Nu rest de mensheid alleen de moeilijk winbare fossiele brandstof.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Overnames in de Canadese goudsector op één na hoogste kwartaalniveau in 7 jaar

Overnames in de Canadese goudsector, de zogenaamde mergers and acquisitions (M&A), zijn recentelijk sterk toegenomen. Dit is een teken dat producenten weer bereid zijn hun reserves uit te breiden na twee jaar snijden in de kosten, en dat we het ergste in deze cyclus achter de rug hebben.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Er is een economie die de voorbije 15 jaar met 557% groeide en nu de op drie na rijkste ter wereld is

In de Chinese enclave Macao kan de gemiddelde inwoner genieten van een jaarinkomen van ruim 91.376 dollar. Daarmee is Macao in de rangschikking van de rijkste landen ter wereld opgeklommen tot een vierde plaats. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldbank.

In de Chinese enclave Macao kan de gemiddelde inwoner genieten van een jaarinkomen van ruim 91.376 dollar. Daarmee is Macao in de rangschikking van de rijkste landen ter wereld opgeklommen tot een vierde plaats. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldbank.

Alleen in Luxemburg, Noorwegen en Qatar wordt een hoger gemiddeld inkomen opgetekend dan in Macau, dat Zwitserland naar de vijfde plaats heeft teruggewezen. Macau dankt zijn rijkdom nagenoeg uitsluitend aan het grote succes van zijn casino-toerisme, dat het voorbije jaar een omzet realiseerde van 45 miljard dollar. Dat is het zevenvoud van de inkomsten die in het Amerikaanse Las Vegas worden geboekt.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 3 juli 2014

Dow Jones voor eerste keer ooit boven 17.000 punten

Wall Street heeft de verkorte handelsdag vandaag afgesloten met een record. De Dow Jones-index sloot voor het eerst boven 17.000 punten. Goed nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt lag aan de basis.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs