Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 22416 tot 22420
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Is dit dé investering van het decennium?

Een van de beste analisten over zilver is David Morgan. David Morgan heeft al vele watertjes doorzwommen en heeft nu een zeer goed gevoel bij goud en vooral bij zilver, niet alleen technisch gezien, maar ook op het gebied van sentiment. David Morgan is dan ook heel optimistisch, vooral voor zilver. Zilver kan opnieuw uitgroeien tot dé investering van het decennium.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

De oorlog om goud gaat niet alleen tussen de VS en China

We zijn allemaal op de hoogte over de valutaoorlog, maar we zijn veel minder op de hoogte over de oorlog om goud. “Who owns the gold makes the rules” denken de Chinezen en de Russen sinds de financiële crisis van 5 jaar geleden. Als het over goud gaat, kijken we meestal naar China en de Verenigde Staten, maar er zijn nog spelers in de oorlog om het gele edelmetaal - aldus goldbroker.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

AEX hoger na terugtrekking Russische troepen

Beleggers hopen dat de dreiging van een escalatie van het conflict in Oekraïne wat is afgenomen na het bevel van de Russische president Vladimir Poetin om de troepen terug te laten keren naar de kazernes.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Android onttroont Apple als leider op tabletmarkt

Apple mag de tabletcomputer dan wel uitgevonden hebben, in 2013 werden wereldwijd 121 miljoen tablets verkocht met een Android-besturingssysteem, goed voor een maktaandeel van 62 procent. Dat blijkt uit een studie van marktonderzoeker Gartner. In 2012 werden "nog maar" 53,3 miljoen Android-tablets verkocht (goed voor een marktaandeel van 45,8 procent), wat voor 2013 een stijging met 127 procent betekent.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Is geld de bron van al het kwaad?

Geld fascineert de mensen al zo lang als het bestaat. Het wordt soms geliefd en soms gehaat. Mike Maloney stelt zich de vraag: Is geld de bron van al het kwaad?