Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 22421 tot 22425
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

De grootste leugen uit ons leven

We leven in een grote leugen. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld, voegen ze iedere dag $ 2,8 miljard schulden toe aan hun schuldenberg, iedere dag! Een centrale bank die bezit is van de grootste banken van Amerika creëerde de laatste jaren $ 3,3 biljoen uit het niets!! En de bevolking knikt en doet verder alsof er niets aan de hand is. Dit is de Verenigde Staten, maar in Europa is het niet veel beter.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

De energiemarkt beleeft grootste revolutie in jaren

De energiemarkt beleeft ongetwijfeld de grootste revolutie in tientallen jaren. De ontdekking van grote voorraden aan schaalolie en –gas in de Amerikaanse bodem heeft er voor gezorgd dat de U.S. in 1 klap het stadium van energieonafhankelijkheid kunnen bereiken, iets wat niemand enkele jaren geleden had durven te voorspellen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Kapitaal vlucht weg uit Rusland

Rusland heeft sinds de inval in de Krim te maken met een serieuze kapitaalvlucht. Buitenlandse investeerders hebben in de eerste drie maanden van dit jaar al $70 miljard weggehaald uit Rusland, veel meer dan waar men aanvankelijk op rekende. Het kapitaal vlucht uit angst voor mogelijke kapitaalcontroles en restricties.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Irak koopt 36 ton goud

Irak heeft in maart 36 ton goud aan haar reserves toegevoegd, waarmee het land in één klap haar goudreserve verdubbelt. In 2012 kocht Irak voor het laatst grote hoeveelheden goud. Het bewijst dat centrale banken over de hele wereld goud kopen ter diversificatie van valutareserves.

Bron: youtube.com
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Column Kees de Kort op BNR: Miljoen huizenbezitters onder water

Nog steeds komen meer en meer mensen in Nederland met hun hypotheek onder water te staan, zegt BNR's Kees de Kort. "Dat wil zeggen dat de waarde van de hypotheek hoger is dan de waarde van het pand. Logisch ook, want de huizenprijzen blijven toch langzaam maar zeker dalen."