Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 22426 tot 22430
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Japanse centrale bank staat op scherp

De Japanse centrale bank zal mogelijk nog meer actie moeten ondernemen om de gewenste kentering van de Japanse economie te realiseren. Echt lekker gaat het namelijk nog altijd niet in Japan.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Bitcoinaanbieder Safello haalt half miljoen aan investeringen op

Safello, een Zweedse aanbieder van bitcoins die ook actief is in Nederland, heeft vandaag bekend gemaakt 500.000 euro aan investeringen te hebben opgehaald. Daarnaast lanceerde het bedrijf een nieuwe website.

Safello staat geregistreerd bij de financiële inspectie in Zweden. In december vorig jaar lanceerde het bedrijf de eerste bitcoin ATM. Met de nieuwe investeringen richt Safello zich op groei binnen de Europese mark. Het bedrijf wil het platform zijn waar klanten veilig bitcoins kunnen kopen, verkopen, opslaan en gebruiken. Hiervoor heeft het bedrijf vandaag een nieuwe website gelanceerd.

Bron: Thesilvermountain.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Overzicht geeft inzicht

Terwijl goud en zilver met de dag meer glans krijgen, en de HUI, de index van de grootste goudmijnbedrijven dit jaar al 25,9 % gestegen is en de GLDX, waarin de wat kleinere producenten zijn ondergebracht zelfs al 45,5 %, kan het geen kwaad het lange termijnplaatje er weer eens bij te halen.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Hoe olie de werkelijke waarde van goud kan onthullen

Iran, of welke andere grote oliestaat dan ook, heeft de macht om het huidige dollarsysteem om zeep te helpen. Door olie in fysiek goud af te rekenen, zonder tussenkomst van de dollar, kan het goud opnieuw gewaardeerd worden tegen een veel hogere koers. Dit zal een einde maken aan de derivatisering van de hele goudmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Wijzen lessen van een van ‘s werelds beste beleggers

De beste beleggers ter wereld zijn niet zomaar de beste beleggers ter wereld. Maar niet iedere grandioze belegger streeft dezelfde principes na. Ray Dalio is ook zo'n echte klasbak. Wat de grootste beleggers wel met elkaar gemeen hebben, is dat ze bepaalde principes hebben en daar nooit van afwijken. Volgens Ray Dalio gaat alles in cyclussen, zo staat op IEXProfs.nl.