Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 22426 tot 22430
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Goud-ETF laat een golden cross zien

Technische analyse van de GDX, een zeer bekende goud ETF bestaande uit de best presterende goudbedrijven, laat vandaag een zogenaamde Golden Cross, zien, aldus de website van mining.com. In dit geval klimt het 50-daags gemiddelde terug tot boven het 200-daags gemiddelde. Dit is een sterk koopsignaal, en zou een transitie van een bear markt naar een bull markt in goudaandelen kunnen aanduiden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Goldman Sachs: “Goud kan opnieuw flink gaan dalen”

Eén van de parels tot nu toe is absoluut goud. In het beursjaar 2014 is dit edelmetaal vanaf 1200$ naar 1400$ gestegen. We zagen de laatste dagen dat goud weer een daling heeft ingezet naar lagere koersen. Wij zetten de risico’s om op dit moment in goud te beleggen op een rij aan de hand van een analyse van Goldman Sachs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

G. Soros: ” De wereld heeft een nieuw systeem nodig”

Het huidige monetaire systeem deugt niet meer. In een goed monetaire systeem zijn er geen valutaoorlogen, zeker niet globaal. Het huidige systeem heeft zijn limieten bereikt, het is tijd om een nieuw systeem uit te tekenen en deze keer zal China van de partij moeten zijn, aldus Georges Soros.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

De volgende crisis kan het einde betekenen

Er zijn groepen in de Verenigde Staten die oorlog willen met Rusland. Het conflict in Oekraïne komt nu goed gelegen, het kan ineens de aandacht afleiden van de zwakke Amerikaanse economie. Het geld is op bij de bevolking en een volgende crisis kan de Verenigde Staten missen als kiespijn, aldus Dr. Paul Craig Roberts op USA Watchdog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Bijna 14.000 werklozen extra in februari

België telde in februari 446.622 vergoede werklozen. Dat zijn er 13.959 of 3,2 procent meer dan in februari vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die de RVA heeft vrijgegeven.