EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22426 tot 22430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 15 juni 2014

Uitblijven oorlog schaadt economie

De slabakkende economische groei in economieën met hoge inkomens is niet enkel een gevolg van de economische crisis. Een bijkomende verklaring voor de uitblijvende groei ligt bij het uitblijven van grote oorlogen. Het is een cynische redenering die enkele Amerikaanse schrijvers maken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 15 juni 2014

Binnenkort rollen in China 30 miljoen auto’s per jaar van de band

De vraag hoe de Chinese economie de komende jaren voort zal evolueren houdt beleggers al een hele tijd bezig. Net als over de vraag of er nu al dan niet een correctie komt op de beurs zijn de meningen verdeeld. Maar hoewel een aantal multinationals al hebben laten uitschijnen dat het vet in China van de soep is, blijven andere dan weer enthousiast geloven in de verdere economische ontwikkeling van het land. Dat geldt ook voor staalgigant Arcelor Mittal die vandaag een nieuwe Chinese fabriek in gebruik nam. Dat ging gepaard met optimistische geluiden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 15 juni 2014

Steeds meer miljonairs; en deze families zijn de allerrijksten

Steeds meer miljonairs, en deze families zijn de allerrijksten...

Steeds meer miljonairs, en deze families zijn de allerrijksten...

Steeds meer mensen worden rijk. Deze week publiceerde de Boston Consultancy Group nieuwe cijfers over wereldwijde rijkdom. En die bleek te zijn toegenomen.

In 2013 kwamen er 2,6 miljoen miljonairs bij. In totaal zijn er nu 16,3 miljoen huishoudens...

Lees verder op nrcq.nl
Geplaatst op: zondag 15 juni 2014

Paul Krugman: “Er is geen uitweg uit de crisis”

Volgens Nobelprijswinnaar economie Paul Krugman is het onmogelijk dat we nog ooit naar een normale situatie zoals die van voor 2008 terugkeren. In een interview met de Franse krant Les Echos verweest hij naar het feit dat Europa nog moeilijk een Japans scenario kunnen vermijden. De voornaamste reden daarvoor ligt in de vergrijzing. “Sinds 1990 al is de bevolking in Japan aan het dalen”, zegt Krugman. “Dat betekent dat er geen groeiperspectieven meer zijn, dat er geen nood meer is aan investeringen of aan het verhogen van de productiecapaciteit. En in de eurozone is hetzelfde fenomeen aan de gang. De actieve bevolking daalt gemiddeld met 0,5% per jaar. In Europa zijn Frankrijk en Zweden de enige landen waar de nataliteit de mortaliteit nog in evenwicht houdt.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 15 juni 2014

ABN Amro: “Prijs aluminium, koper en zink zal stijgen”

De grondstoffenanalisten van ABN Amro wezen er deze week op dat de prijzen van diverse metalen sterk uiteenlopen en sinds begin dit jaar ook een verschillende evolutie hebben gekend. De prijs voor nikkel steeg sinds 1 januari van dit jaar bijvoorbeeld met 32% als gevolg van  een Indonesisch uitvoerverbod, terwijl de prijzen voor ijzererts en cokeskolen in diezelfde periode met respectievelijk bijna 30% en 19% daalden door overaanbod. Maar omdat er op dit moment meer aanbod is dan vraag en omwille van de toenemende voorraden, is ABN AMRO van mening dat de recente spurt van de nikkelprijs overdreven is en dat de prijs zal afzwakken. Dat betekent volgens de analisten niet dat er geen kansen zijn voor beleggers in grondstoffen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs