EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22426 tot 22430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Jim Rogers ‘In tijden van oorlog moet je goud, olie en grondstoffen hebben’

Het is niet het beste jaar voor de wereldvrede; conflicten escaleren in Oekraïne/Rusland, spanningen lopen op rond ISIS in Irak, Israël bombardeert Gaza terug naar het Stenen Tijdperk … Voor beleggers is dit niet eenvoudig, zijn dit koopmomenten omdat geopolitieke spanningen zelden écht wegen op de aandelenbeurs of zijn dit verkoopmomenten omdat het echt eens uit de hand kan lopen en op de economie weegt?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Wall Street opnieuw in de ban van Oekraïne

De aandelenbeurzen in New York stonden gisteren in de min. Beleggers maakten zich zorgen over het effect van de spanningen tussen het Westen en Rusland op het herstel van de wereldeconomie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014

Superrijken nog veel rijker dan gedacht

De één procent rijkste Belgen bezit 17 procent van de rijkdom. Dat is bij­na de helft meer dan eerder vastgesteld in een grootschalig onderzoek, zo schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 augustus 2014

De prijs van deze minder bekende grondstof zit weer in de lift

Diamanten zijn voor altijd – Diamonds ar forever – maar ook de diamant industrie is zoals elke andere grondstof onderworpen aan hoogtes en laagtes. De laatste tijd werd de sector geplaagd door hoge productiekosten en dalende prijzen, maar hier lijkt nu een einde aan te komen – aldus Wall Street Daily.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 augustus 2014

Sancties! Met de complimenten van Rusland…

In een vorig artikel vroeg ik me al hardop af of de sancties die Europa in navolging van de VS hebben opgelegd aan Rusland geen averechts effect zouden hebben. Ik had toen de gas leveranties in gedachten, want daar is toch een groot deel van Europa afhankelijk van. Echter, laat Rusland ons nu even een poepje ruiken van een heel ander kaliber en laat hiermee zien dat ze nog wel meer stokken hebben om mee te slaan dan slechts gas.

Lees verder op urubin.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]elijken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs