EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22446 tot 22450
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Chinese goudmarkt zal blijven groeien

De World Gold Council schrijft dat de Chinese goudmarkt de komende jaren zal blijven groeien. Een steeds grotere middenklasse zal de vraag naar gouden sieraden en beleggingsgoud verder opdrijven. Lees de samenvatting van het 64 pagina's tellende rapport op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Duitsers starten met gasleveringen aan Oekraïne

Het Duitse RWE is dinsdag als eerste Europese energieleverancier gestart met gas te leveren aan Oekraïne. Rusland verhoogde eerder zeer fors de prijs van het gas dat het aan Oekraïne verkoopt.

Het Duitse RWE is dinsdag als eerste Europese energieleverancier gestart met gas te leveren aan Oekraïne. Rusland verhoogde eerder zeer fors de prijs van het gas dat het aan Oekraïne verkoopt.

RWE had al een raamovereenkomst met het Oekraïense Naftogaz waarin gasleveringen mogelijk zijn, tot 10 miljard kubieke meter per jaar. Het gas wordt verpatst aan de Europese groothandelsprijzen, inclusief transportkosten in Oekraïne. De brandstof wordt met pijpleidingen over Polen geleverd, aldus RWE.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Bouwvakkers op Brusselse werf krijgen 3,40 euro per uur

Bij een controleactie op een bouwwerf aan het Brusselse Noordstation heeft de arbeidsinspectie vijftien Portugese bouwvakkers aangetroffen die door hun Portugese werkgever slechts 3,40 euro per uur werden betaald, meer dan tien euro onder het Belgische minimumbarema. De werknemers hadden in Portugal ook al klacht neergelegd wegens het niet betalen van het loon. De Belgische en Portugese inspecties handelen de klacht verder af, blijkt uit een mededeling van minister van Werk Monica De Coninck (sp.a).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Waarom verdwijnen er zo veel vaste banen?

Er is werk. Er is geld. Maar er zijn amper nog vaste banen te vinden. Baanloosheid is een groot taboe, terwijl we hard op weg zijn naar een maatschappij waarin een vaste baan alleen is weggelegd voor mensen dichtbij of aan de top. Naast de bijna 1 miljoen officiële werklozen heeft inmiddels één op de drie werkende mensen geen vaste baan meer. Flexibele arbeidsmarkt heet dat. Zij werken op tijdelijke basis als uitzendkracht, payroller, gedetacheerde, zzp’er, freelancer, oproepkracht of stagiair. Ook worden steeds meer mensen in de bijstand gedwongen gratis te werken zonder enig perspectief op een betaalde baan.

Lees verder op onsfundament.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Chinese vraag naar goud gaat 25% stijgen

WGC ziet Chinese vraag naar goud met 25% toenemen 15 april 2014 in Goud, Goud Kopen

WGC ziet Chinese vraag naar goud met 25% toenemen 15 april 2014 in Goud, Goud Kopen

De World Gold Council beraamt dat de vraag naar goud in China de komende vier jaar met zo’n 25% zal stijgen. In totaal verwacht de WGC dat consumenten rond 2017 zo’n 1350 ton goud per jaar zullen kopen. In 2013 was de Chinese vraag naar goud goed voor 28% van de totale wereldwijde vraag.

Lees verder op thebullionhouse.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs