EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22451 tot 22455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

'Na boete BNP Paribas andere banken aan de beurt'

Na de recordboete die de Amerikaanse justitie aan BNP Paribas heeft opgelegd vanwege het overtreden van sancties, kunnen ook andere Europese banken vrezen voor maatregelen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Singapore koestert grote ambities in de goudhandel

De goudhandel is dit jaar in opspraak gekomen naar aanleiding van de manipulatie van de goudprijs op de London Bullion Market. Wat er daar precies is gebeurd blijft onduidelijk. Wel is het vermoeden gerezen dat de goudprijs al jarenlang gemanipuleerd wordt en dat we dus geen eerlijke prijzen tot stand zien komen.

De Aziatische goudhandelaren ruiken hun kans en proberen van de gelegenheid gebruik te maken om de handel in goud voor een deel naar zich toe te trekken. Met name de Chinezen lopen rond met vastomlijnde plannen om in Shanghai een eigen goudhandel op te starten. Ze stellen niet ten onrechte trouwens dat ze ook de grootste kopers van goud zijn.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Column Kees de Kort | Grosso modo meer plusjes

Nieuwe cijfers over de Amerikaanse economie of niet, BNR's Kees de Kort slaapt er niet meer of minder om. "Het grote beeld is al een tijdje dat er grosso modo iets meer plusjes dan minnetjes zijn. Dat was gisteren ook weer zo."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

De draad kwijt? Hier is alles wat u moet weten over de BNP Paribas-schikking

De Frankse bankgroep BNP Paribas trof gisteren een schikking met de Amerikaanse autoriteiten, waarbij de bank akkoord gaat om 8,97 miljard dollar (6,55 miljard euro) boete te betalen. BNP Paribas ging akkoord met dat bedrag nadat het schuldig had gepleit voor het schenden van het Amerikaanse handelsembargo tegen bepaalde landen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Lonen in Griekenland met 25% gedaald in vier jaar

Griekenland heeft met de komst van de euro haar devaluatie instrument ingeleverd. Niet langer draaien de spaarders op voor de rekening. In plaats daarvan moet Griekenland haar concurrentiekracht versterken middels loonmatiging. In vier jaar tijd daalde het gemiddelde inkomen met maar liefst 25%.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs