EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22451 tot 22455
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Zwitserland houdt referendum over minimumloon van 3.291 euro

Een maandloon van minstens 3.291 euro voor iedereen: in Zwitserland is het binnenkort misschien realiteit. Als een meerderheid van de bevolking op 18 mei 'ja' stemt in een referendum, krijgt Zwitserland het hoogste minimumloon ter wereld. Dat schrijft De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Zal de goudprijs ooit herstellen van de crash?

Ongeveer een jaar geleden onderging de goudprijs een correctie met 15 procent op zeggen en schrijven van twee trading dagen. Het jaar 2013 als geheel was een buitengewoon volatiel jaar voor de edele metalen in het algemeen, en voor zilver in het bijzonder. Er kwam een einde aan een bull run die bij het goud 12 jaar had geduurd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Rentesprong moet waardedaling Oekraïense munt stoppen

De Oekraïense centrale bank grijpt in om de sterke waardedaling van de munt van het land, de hryvna, een halt toe te roepen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Bankrun in Oekraïne?

In Oekraïne hebben spaarders in de afgelopen maand 5,9% van hun spaartegoed van de bank gehaald. Het gaat om een bedrag van omgerekend $2 miljard. Steeds meer spaarders vertrouwen de banken niet meer en halen het geld in huis. Ze laten zich niet lokken door een rente van 19,5%. De munt heeft dit jaar al 37% van haar waarde verloren tegenover de euro.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Waarom is de rente zo laag?

De lange rente daalt en daalt al meer dan 30 jaar op rij. Volgens het IMF is dat een onwenselijke situatie. Het huidig lage niveau zet beleggers aan tot onverantwoord risico’s nemen.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs