Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 22451 tot 22455
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

'Bedrijven dwingen ontslag af met truc ziekteverzuim'

Bedrijven sjoemelen met het ziekteverzuim van hun medewerkers om ze na twee jaar op straat te kunnen zetten. Dat stelt CNV Vakmensen maandag.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Merkel stelde veto tegen Schaübles plan om Griekenland nog meer geld te sturen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft een voorstel van haar minister van Financiën Wolfgang Schaüble om de Grieken nog voor de Europese verkiezingen van mei vers geld aan te bieden, met haar veto geblokkeerd. Dat schrijft Der Spiegel. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Roel Janssen over de grootste goudroof in de Nederlandse geschiedenis

Volgens Roel Janssen, auteur van een nieuw boek getiteld “Fout Goud“, hebben de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog 146 ton van ons goud gestolen. Daarmee is het de grootste goudroof geweest uit de Nederlandse geschiedenis. De Duitsers verkochten het goud aan de Zwitsers om de oorlog te financieren. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Warren Buffett kocht deze aandelen

Warren Buffett wordt door een grote schare beleggers op de voet gevolgd. En dat is logisch gezien de man’s behaalde successen over de jaren. Lees hier alles over de laatste transacties van ‘s werelds beste belegger.

Wie is er geen fan van Warren Buffett? De grootmeester van het waarde beleggen is niet alleen ‘s werelds beste belegger, maar hoogstwaarschijnlijk ook de meest beroemde belegger. Via zijn beleggingsvehikel Berkshire Hathaway heeft hij vele miljarden weten te vergaren en ondanks zijn hoge leeftijd weet hij nog van geen ophouden.

Bron:
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

‘Goud in 1,5 maand naar 1400 dollar’

Waar de goudprijs eerder deze week al het hoogste punt in vijf maanden bereikte, kan de prijs van het edelmetaal wel eens snel de 1400 dollar per ounce bereiken. Dat stellen technisch analisten van Citi Futures en RBC Wealth Management.

Dinsdag steeg de goudprijs voor het eerst sinds oktober boven het 100-daags voortschrijdend gemiddelde. ‘sinds 23 januari sloot goud de dag af boven het 50-daags gemiddelde. Dit patroon signaliseert een rally van 8,5 procent tegen het eind van maart’, zo stelt Sterling Smith, technisch analist van Citi Futures tegenover Bloomberg.com.