Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 22456 tot 22460
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Hoe kan je een portefeuille beschermen tegen de grootste bubbel uit de geschiedenis

De overheidsschulden zijn zonder twijfel de grootste bubbels uit de financiële geschiedenis. Overheden hebben opnieuw te veel beloftes gedaan die ze niet zullen kunnen waarmaken. Ook deze bubbel zal uit elkaar spatten, de vraag is niet "of" maar "wanneer". Hoe kan je als belegger je daar tegen beschermen? James Turk legt uit op Gold Silver Worlds.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Waar is het IMF in hemelsnaam mee bezig?!

Het IMF lijkt zo langzamerhand het spoor een beetje bijster. En dat is gezien het belang van het ooit toch respectabele instituut een wat wrange constatering. Hóóg tijd dat er een bezem door het IMF gaat.

Of het IMF is de draad kwijt, of wij begrijpen er zo langzamerhand niets meer van wat er aan rapporten uit de IMF-fabriek komt, danwel in opdracht van het IMF opgesteld en gepubliceerd worden. Voorlopig houden wij het op de eerste variant en constateren een duidelijke vorm van paniekvoetbal bij het International Monetary Fund.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Grondstoffen: hiermee kunt u dit jaar veel geld verdienen

Er is een belangrijke trendwijziging op til. Beleggers in grondstoffen hebben niet de beste jaren achter de rug, sommige landbouwgrondstoffen daalden zelfs met 70 procent. Maar 2014 zou wel eens het jaar kunnen worden van een nieuwe opmars in grondstoffen. En zoals het dikwijls gaat bij grondstoffen, eens de trein vertrokken is, kan het snel gaan (kijk maar naar goud en de goudmijnaandelen).

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Elke Italiaan die geld uit het buitenland krijgt ziet daarvan automatisch 20% geconfisceerd

Al wie in Italië een bankrekening bezit en geld krijgt toegestuurd vanuit het buitenland ziet daar nu automatisch 20% van geconfisceerd aan de grens. Pas wanneer de ontvanger kan bewijzen dat het geld niets te maken heeft met het witwassen van illegale fondsen krijgt hij die 20% alsnog op zijn rekening gestort.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Europese IMF-bestuurders beschermden de banken maar slopen de Grieken

Vertrouwelijk document over IMF-steun voor Grieks steunprogramma 3 februari 2014

MO* kreeg een hoogst vertrouwelijk document in handen dat toont hoeveel vragen er in de bestuursraad van het Internationaal Muntfonds leefden over de aanpak van de Griekse schuldencrisis.