EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22456 tot 22460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 juni 2014

Meer woningen verkocht in mei

In mei zijn 11.966 woningen verkocht, een stijging van 43,6 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 juni 2014

De Belgische tijdbom genaamd: pensioenen

Begin jaren ’80 verklaarde Minister van Pensioenen Herman De Croo dat België in 1981 (!) zijn pensioenen niet meer zou kunnen betalen. Dat we nu dus hals over kop met een bizar puntensysteem onze pensioenen moeten veilig stellen, is dus te danken aan 3 decennia van onkunde bij onze politici.

De politici zijn schuldig aan verzuim. Demografische factoren zijn zeer goed te voorspellen, maar omdat ze zich zo traag manifesteren, loopt men dikwijls achter de feiten aan omdat het de politici niet aanzet tot snel handelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Groot-Brittannië sluit miljardendeals met China

Groot-Brittannië en China hebben tijdens het bezoek van de Chinese premier Li Keqiang aan Londen voor 14 miljard pond (zo'n 17,5 miljard euro) aan contracten afgesloten. Die akkoorden zullen arbeidsplaatsen creëren en langdurige economische groei brengen, verklaarde de Britse premier David Cameron. "De Britse economie is de meest open economie van de Europese Unie, de meest gastvrije voor China".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Oekraïne doet interesse voor goud opnieuw toenemen

De bezetting van de Krim heeft de goudprijs in de afgelopen maanden een paar jo-jo bewegingen doen uitvoeren. De Russische bezetting van de Krim joeg de goudprijs aanvankelijk door het plafond (iets wat misschien iets te sterk uitgedrukt is). Vervolgens corrigeerde die goudprijs weer met bijna 10 procent toen de rust wat leek terug te keren. Maar deze week is het conflict weer wat opgelaaid met de gasleveringen als inzet.

Echt teruggekeerd is die rust dus nog altijd niet en een volledige escalatie van het conflict blijft tot de mogelijkheden behoren. De vraag is echter wat we onder een volledige escalatie moeten verstaan. Op dat vlak zijn er verschillende scenario’s mogelijk, inclusief een worst case scenario van een totale oorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Grote technologiebedrijven testen het gebruik van Bitcoin

In een zeer interessant interview spreekt Tuur Demeester over de toekomst van ons monetair systeem en de plaats die Bitcoin zal innemen. Bitcoin maakte zijn opmars vorig jaar nadat de bail-in van Cyprus bekend werd. Bail-ins zullen in de toekomst nog gebeuren waardoor Bitcoin steeds populairder zal worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs