Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 22466 tot 22470
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Nieuwe kluis voor 600 ton zilver geopend in Singapore

In Singapore wordt deze week een nieuwe kluis geopend die plaats biedt aan 600 ton zilver. De kluisruimte wordt verhuurd door een Singaporese aanbieder van edelmetalen die vorig jaar meer dan 1 miljoen troy ounce zilver verkocht. Zowel in het Westen als in Azië is er veel vraag naar fysiek zilver, waarbij vermogende particulieren vaak kiezen voor het gemak van opslag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Peter Schiff en Mark Dow in gevecht over goud

In een heftige discussie op CNBC vechten Peter Schiff en Mark Dow een mondelinge discussie uit over goud. Volgens Mark Dow is goud een speculatief object voor traders, niets meer of minder. Goud heeft zijn aantrekkelijkheid voor deze groep beleggers verloren, nu blijkt dat het gele edelmetaal niet meer stijgt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Marc Faber: “Problemen in groeilanden kan vraag naar goud verder doen toenemen”

Tekoa Da Silva had een interview met de in Azië woonachtige superbelegger Marc Faber. Faber kan als geen ander de situatie in de groeilanden en China inschatten. Volgens Faber kan een implosie van China of een sterke groeivertraging in de groeilanden er voor zorgen dat de vraag naar fysiek goud nog verders stijgt.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Goud-ETF laat een golden cross zien

Technische analyse van de GDX, een zeer bekende goud ETF bestaande uit de best presterende goudbedrijven, laat vandaag een zogenaamde Golden Cross, zien, aldus de website van mining.com. In dit geval klimt het 50-daags gemiddelde terug tot boven het 200-daags gemiddelde. Dit is een sterk koopsignaal, en zou een transitie van een bear markt naar een bull markt in goudaandelen kunnen aanduiden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Goldman Sachs: “Goud kan opnieuw flink gaan dalen”

Eén van de parels tot nu toe is absoluut goud. In het beursjaar 2014 is dit edelmetaal vanaf 1200$ naar 1400$ gestegen. We zagen de laatste dagen dat goud weer een daling heeft ingezet naar lagere koersen. Wij zetten de risico’s om op dit moment in goud te beleggen op een rij aan de hand van een analyse van Goldman Sachs.