Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 22476 tot 22480
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 15 februari 2014

'Duizenden banen op tocht in zorg'

Thuiszorginstellingen en verzorgingshuizen staan aan de vooravond van een ontslaggolf. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 15 februari 2014

Banken VS mogen geld aannemen van cannabishandelaars

De Amerikaanse overheid heeft gisteren regels vastgelegd voor banken die geld willen aannemen van handelaars die wettelijk de toelating hebben om cannabis te verkopen. Daardoor lopen die banken minder risico op vervolging. De nieuwe regels werden opgesteld door FinCen, een dienst die onder de bevoegdheid van het ministerie van Financiën valt.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zaterdag 15 februari 2014

Amerikanen participeren steeds minder

So now that absolutely everyone is laser-focused more on the participation print, recently at 35 year lows, than the actual unemployment number which even the Fed has implied is meaningless in the current context, one thing to note is that while the overall number is a blended average across the US, it certainly differs on a state by state basis.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 15 februari 2014

Moody's positiever over Italië

Moody's verhoogde zijn outlook voor de kredietwaardigheid van Italië van negatief naar stabiel, wat betekent dat de kans op een afwaardering is geslonken.

Het ratingbureau wees bij zijn besluit op de Italiaanse staatsschuld, die naar verwachting dit jaar stabiliseert. Daarnaast is het risico afgenomen dat banken met staatssteun moeten worden geholpen.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

Is het einde van de euro nabij?

Er is de laatste weken van alles en nog wat gepasseerd rond de EU. De mainstreammedia hebben er nauwelijks aandacht aan besteed en de EU bonzen waren daarmee maar wat blij. Hoe meer mist en onwetendheid hoe beter. Laten we daarom maar eens kijken naar de Duitse rechters, de vakbeurs voor binnenlandse veiligheid in Parijs, de morele verontwaardiging over de Zwitsers en het plan om ons spaargeld waaronder de pensioen op Europees niveau creatief te gaan gebruiken voor ons aller heil.